FCSB și FC voluntari au disputat astăzi începând cu ora 11:30 un amical înainte de reînceperea campionatului. Liga 1 va reveni pe 12 iunie așa cum a fost anunțat oficial astăzi, însă cei de la FCSB vor să fie în formă maximă astfel că vor să aibă cât mai multe meciuri în picioare. Victoria a aparținut însă oaspeților, Voluntari impunându-se cu 2-0.
Meciul s-a disputat la baza din Berceni a clubului bucureștean. Inițial partida trebuia să aibă două reprize de 60 de minute fiecare dar după pauză s-a decis ca a doua parte să dureze doar 45 de minute.
Florinel Coman a tras în bară în prima parte iar FCSB a dominat meciul însă Voluntari a profitat pe contraatac și a marcat de două ori prin Marko Simonovski și Mihai Căpățână.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
FCSB va continua pregătirile pentru reluarea Ligii 1 printr-un nou amical care va avea loc sâmbătă 6 iunie. Nu este clar în aceste moment însă adversarul. Cele două variante sunt Academica Clinceni și Chindia Târgoviște.

Inspectorii DSP, prezenți la FCSB - Voluntari

Cei de la DSP au hotărât să facă un control surpriză la baza din Berceni. Ei au ajuns după ce a început partida și au verificat dacă au fost luate toate măsurile de siguranță.
Se pare că totul a fost în regulă iar inspectorii au verificat în detaliu baza și au observat că totul se dispută conform condițiilor impuse de lege la partida care a fost arbitrată de Alexandru Tudor, cel care face parte din conducerea FCSB.

Mihai Teja, după victoria cu FCSB: ”Am dat din coate și ne-am bucurat!”

"Un test bun pentru noi. Primul meci după o perioadă foarte mare. Echipele nu ştiu dacă sunt 60 la sută chiar dacă mai sunt două săptămâni până începe campionatul. Meciurile sunt cele mai importante. Cel mai complex antrenament este meciul. Şi mai ales că am întâlnit o echipă care se luptă la titlu.
Am câştigat, dar nu scorul este important, ci, v-am spus, ritmul de joc şi să reglăm lucrurile la care nu stăteam foarte bine. Să ne mai omogenizăm un pic. (...) Cum s-au bucurat? Cu coatele. Am dat din coate şi ne-am bucurat. Nu am dat cu mască indicaţii. Am stat la trei metri de toată lumea şi nu pot. Pentru că nu pot, e greu să şi respiri dacă stai toată ziua, mi se aburesc si ochelarii.
Nu cred că echipele sunt pregătite pentru campionat, dar abia am început să ne antrenăm colectiv în 20 de jucători. Am început să facem antrenamnete colective, până acum două săptămâni câte patru, a fost foarte, foarte greu", a declarat Mihai Teja, antrenorul celor de la FC Voluntari, conform TelekomSport.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20