În ultima perioadă, s-au tot vehiculat diferite sume aberante pentru Denis Man, Olimpiu Moruțan sau Darius Olaru, dar aceștia vor rămâne în continuare în Liga 1. Nici nu ar avea cum să facă pasul spre un alt campionat, în contextul în care se cer sume astronomice în schimbul lor, în contextul în care nu au demonstrat aproape nimic.

Burcă, ofertă tentantă să plece de la CFR: "E vorba de un campionat bun"

În schimb, dacă la FCSB se "poartă" promovarea fotbaliștilor prin oferte uriașe refuzate, CFR e pe punctul să dea o lovitură financiară importantă. Andrei Burcă, poate cel mai bun fundaș central din țară, e gata să facă pasul spre un campionat mai puternic. Agentul său, Florin Vulturar, a vorbit despre șansa imensă pe care o are fundașul clujenilor.
UEFA Europa Conference League
CFR, neputincioasă cu AZ Alkmaar! Ardelenii au pierdut acasă, dar păstrează șanse de calificare
21/10/2021 LA 11:01
"Am o discuție pentru Andrei Burcă, acum să vedem unde se ajunge. Clar în străinătate, da! De la CFR Cluj doar acolo poate pleca. E vorba de un campionat bun. Când l-am adus la CFR, doar președintele, Marian Copilu, a avut încredere în el și uitați la ce nivel a ajuns. Este un jucător esențial pentru naționala României. Trebuie să facă un alt pas într-un campionat mai puternic. E destul de greu să ajungă jucătorii români într-un campionat foarte puternic, nu s-au acomodat. Mai bine mergi într-un campionat unde primești un salariu foarte mare, cum e cazul lui Bordeianu", a declarat Florin Vulturar, la sport.ro.
Andrei Burcă a devenit un jucător inamovibil în primul "11" al lui Rădoi, la națională. El a fost singurul fotbalist de câmp care a fost titular în confruntările cu Islanda, Norvegia și Austria.
După trei ani petrecuţi sub culorile Botoșaniului, Andrei Burcă s-a despărţit de gruparea moldavă în 2019, semnând cu CFR, pentru o sumă sub 200.000 de euro. El mai are contract cu formația din Gruia până în 2022 și e cotat de siteul de specialitate transfermarkt.de la 2,3 milioane de euro. Plecarea lui ar fi o pierdere imensă pentru Edi Iordănescu în perspectiva luptei la titlu, dar ar aduce un bonus financiar important clubului.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
21/10/2021 LA 07:37