Laurențiu Reghecampf este aproape să dea o mare lovitură pe piața transferurilor, în perpsectiva cuceririi unui titlu, sezonul viitor.
Craiova a arătat multe carențe pe faza defensivă de la accidentarea lui Găman, iar tehnicianul nu își dorește să mai aibă probleme în acea zonă în stagiunea viitoare. Ca atare, conducerea a ținut cont de dorința staffului tehnic și a demarat negocierile pentru Fernando Varela, fotbalist pe care Reghe îl știe bine din perioada FCSB.
Potrivit ProSport, oltenii i-au făcut deja o ofertă fotbalistului de 34 de ani și, deși acesta încă nu a dat un răspuns favorabil, sunt șanse foarte mari să ajungă în Bănie, din vară.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
IERI LA 06:20

Varela, dorit de Craiova și în iarnă

Fernando Varela a fost în discuții avansate cu Universitatea Craiova și în ianră, dar, în cele din urmă, mutarea a căzut în ultimul moment, din cauza salariului. Acum, în următoarea perioadă de mercato, lucrurile se vor schimba, în contextul în care fundașul central va veni din postura de jucător liber de contract.
Varela a evoluat în Liga 1 pentru două formații: Vaslui și FCSB. Adus în lotul roș-albaștrilor pentru 1,25 milioane de euro, apărătorul de 34 de ani a fost cedat la PAOK în 2016. Grecii plăteau la vremea respectivă 1,4 milioane de euro pentru fotbalistul care evoluează pentru Insulele Capului Verde.
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
IERI LA 21:21
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
IERI LA 20:54