Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Feyenoord și-a luat "adio" de la Man! Olandezii anunță că românul e ca și transferat la altă echipă

Cristian Mihală

Actualizat 04/04/2020 la 16:05 GMT+3

Presa din Olanda anunță azi că Feyenoord s-a retras din cursa pentru atacantul de bandă al lui FCSB, Dennis Man. Atalanta a venit cu o ofertă mult mai mare, iar gruparea batavă nu va avea cum să concureze cu un club mult mai puternic din punct de vedere financiar.

Dennis Man

Credit imagine: Eurosport

Încă de la începutul lui martie, Feynoord i-a contactat pe oficialii vicecampioanei, interesându-se de posibilitatea ca internaționalul român să vină în Eredivisie, anunță voetbalzone.nl. Reprezentanți ai grupării care a câștigat Cupa Campionilor în sezonul 1969-1970 au venit chiar la București pentru negocieri, însă în acest moment mutarea e blocată.
Conform sursei citate, pe fir a intrat Atalanta, formație de Champions League, care are o putere financiară mult mai mare. Italienii îl vor vinde aproape sigur în vară pe Ilicic, pentru o sumă cuprinsă între 25 și 30 de milioane de euro, iar tehnicianul Gian Piero Gasperini vede în Man varianta ideală. Mijlocașul sloven care a scris istorie în acest sezon de Champions League, marcând 4 goluri în meciul cu Valencia, din manșa retur a optimilor competiției va ajunge fie la Napoli, fie la Fiorentina.
Feyenoord voia să convingă conducerea FCSB cu o ofertă de 7 milioane de euro, plus un comision dintr-un viitor transfer, însă Atalanta a venit cu o ofertă dublă: 15 milioane de euro pentru 100% din drepturile federative ale lui Man.

Dennis Man, marele pariu al lui Mutu

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei U21, consideră că Dennis Man va fi următorul star al fotbalului românesc. Atacantul de bandă care a marcat în acest sezon șapte goluri e cotat de transfermarkt la 5,5 milioane de euro.
Adrian Mutu a avut o intervenţie la un post italian de radio unde şi-a spus opinia în legătură cu viitorul star al fotbalului românesc. Selecţionerul U21 consideră că Dennis Man are un potenţial uriaş, iar Serie A poate fi locul unde să își atingă potențialul.
"Dennis Man, de la FCSB, va fi viitoarea vedetă a României. Ţineţi minte acest nume, pentru că o să fie un mare campion", a spus Adrian Mutu, la Radio Toscana.
În acest sezon, atacantul FCSB-ului a reuşit să înscrie 7 goluri şi să contribuie cu 4 pase decisive de-a lungul a 24 de apariţii pe teren.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo