Data de 27 septembrie era una dintre cele mai așteptate pentru fanii seriei de jocuri FIFA. Noua versiune a simulatorului de fotbal a avut lansarea la București la un Mall iar peste 300 de fani s-au înghesuit pentru a participa la un turneu organizat cu această ocazie.
Pentru prima dată, FIFA 20 includere toate echipele din campionatul României astfel că fanii s-au înghesuit să joace cu CFR Cluj, FCSB sau Dinamo București. Liga Profesionistă de Fotbal din România a pornit un parteneriat cu EA Sports, astfel că echipele și jucătorii echipelor românești sunt prezenți în joc.

Ovvy vs Florinel Coman

Romanian Liga I
De ce nu pleacă FCSB în cantonament în străinătate! Ce măsuri au luat roș-albaștrii
06/01/2022 LA 10:10
La evenimentul de lansare a participat și fostul vice-campion mondial la FIFA, Ovidiu ”Ovvy” Pătrașcu, iar acesta a disputat un meci demonstrativ în compania jucătorului de la FCSB, Florinel Coman. Cei doi au ales chiar echipele de la un meci care are loc în această etapă, Academica Clinceni - FCSB.
Ovvy a ”controlat-o” pe Academica și a deschis rapid scorul după doar câteva minute. Florinel Coman a reușit să egaleze cu un gol marcat de Dennis Man. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar la penalty-uri s-a impus Ovvy după ce Florinel Coman a ratat chiar cu ... Florinel Coman.
”E un joc foarte frumos, obișnuiesc să joc în timpul liber. Aș fi vrut să am un rating mai bun, dar sunt mulțumit. E frumos că avem și Liga 1. Cu Vînă, Tănase și Moruțan joc de obicei. Va fi foarte greu să vedem vreodată un jucător român pe coperta jocului” a spus Florinel Coman după eveniment. El are în joc un rating de 71, unul dintre cele mai bune pentru jucătorii din Liga 1.
Romanian Liga I
Cum s-au modificat cotele fotbaliștilor din Liga 1 în ultimele luni! "Chiar și asta le-a ridicat!"
22/12/2021 LA 16:17
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
02/12/2021 LA 13:05