Pentru olteni ar fi primul titlu după 29 de ani, iar pentru clujeni, o victorie ar echivala cu al 3-lea titlu consecutiv în Liga 1. Cu cât ne apropiem mai mult de ora meciului, cu atât spiritele se aprind și mai tare. De curând Bogdan Mara a făcut un anunț îngrijorător înaintel de finala campionatului cu Universitatea Craiova. Acesta a declarat că ardelenii nu sunt siguri că se vor prezenta la meci, asta din cauza riscului de îmbolnăvire, în contextul în care adversarii lor nu și-ar mai fi făcut teste de COVID-19 din 24 iulie!
Ardelenii au semnalat că adversarii direcți în lupta pentru titlu nu respectă recomandările FRF și nu se testează la șapte zile, așa cum ar trebui, ci la 14 zile. Mai exact, ei au programată următoarea verificare pe 4 august, exact a doua zi după "finala campionatului", meciul cu CFR. Trupa lui Bergodi n-a mai fost testată de pe 24 iulie! Adversarii suspectează că oltenii ar avea ceva de ascuns, suspiciuni legate de starea de sănătate a unor jucători, și sunt, oricum, nemulțumiți că pe ei i-au forțat DSP Ilfov și apoi DSP Cluj să respecte reguli mai stricte.

Universitatea Craiova a oferit replica în subiectul momentului în Liga 1

Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
De partea cealaltă, oltenii au ripostat. Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a oferit replica: "Să îi întrebăm pe cei de la CFR când s-au testat ei ultima dată. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la ora 08.30. Să nu uite să o facă astăzi, pentru că altfel pierd cu 3-0. Gluma e glumă, dar conform protocolului trebuie să le facă la 7 zile. Dacă nu le fac astăzi și nu vin cu aprobare, noi o să cerem pierderea meciului la masa verde".
Partida care va hotărî campioana României ar trebui să înceapă la ora 20:30 și va fi arbitrată la centru de Ovidiu Hațegan.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09