Articol scris de Viviana Moraru
Dinamo a obținut un punct într-un mod dramatic, în deplasare cu UTA. "Câinii" s-au luptat eroic, terminând meciul în dublă inferioritate numerică, după ce Ehmann și Răuță au fost eliminați. Eforturile jucătorilor nu au fost în zadar, Dinamo reușind să obțină primul punct după o serie neagră de 6 înfrângeri, ultima la scor, 6-1 împotriva Universității Craiova.
După meci, Flavius Stoican a tras concluziile cu privire la jocul echipei, subliniind faptul că acest punct obținut ar trebui să-i încurajeze pe jucători înaintea unei partide dificile ce se anunță cea cu Gaz Metan Mediaș: "E un punct de moral, fiindcă nu am urcat în clasament. Nu o să fie un meci ușor cu Gaz Metan. Indiferent de ce se întâmplă la ei în club nu vreau să luăm în seamă."
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM 4 ORE
Stoican a lăudat efortul pe care jucătorii săi l-au depus în această partidă și și-a exprimat încrederea pe care o are în ei, acesta fiind și nemulțumit de programul încărcat pe care echipa sa l-a avut în ultima perioadă "Am văzut o echipă care a jucat cu doi oameni mai puţin, a alergat până la epuizare. Am jucat din două în două zile, am început de luni şi azi e duminică, am terminat săptămâna. Sunt motive de optimism, ştiam cât de mult îşi doresc, ştiam potenţialul. A venit acest punct, continuăm să sperăm că o să fie din ce în ce mai bine", a declarat antrenorul "câinilor".
CITEȘTE ȘI:
CFR CLUJ A MAI FĂCUT 2 TRANSFERURI! DOI BRAZILIENI AU SEMNAT ȘI VOR ÎNTĂRI LOTUL LUI DAN PETRESCU

Jucătorii lui Dinamo, epuizați după partida cu UTA

Punctul obținut de Dinamo în meciul cu UTA a fost precum o victorie, având în vedere faptul că trupa din Ștefan cel Mare a terminat partida cu doi oameni mai puțin pe teren. Jucătorii au depus un efort considerabil pentru a acoperi spațiile lăsate libere în urma celor două eliminări, iar după meci s-au arătat storși de energie: ”Aveam nevoie de ceva pozitiv în jurul echipei. Cred că ne dă moral modul în care s-a obținut acest punct. Echipa a arătat că are spirit, am luptat toți. De aici putem pleca să luptăm în continuare și să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Cosmin Matei la finalul partidei.
Dinamo va evolua în următoarea partidă de campionat împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. "Câinii" au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar în prezent se află pe penultimul loc, la 9 puncte diferență față de echipa de pe locul de baraj, U Craiova 1948.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26