Dinamo continuă să aibă rezultate excelente pe teren, în timp ce, la nivel financiar, clubul are de suferit. Grupul de investitori spanioli, condus de Pablo Cortacero, n-a plătit vreun salariu de când a ajuns în "Ștefan cel Mare", în vară, iar jucătorii și suporterii și-au pierdut răbdarea.
Mai mulți jucători au părăsit formația "alb-roșie", iar cei rămași sunt susținuți din banii adunați de fani prin intermediul programului DDB.
În ciuda situației dificile în care se află Dinamo la nivel financiar, se pare că Pablo Cortacero a refuzat o ofertă de vânzare a clubului.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Florentin Petre a dezvăluit că Pablo Cortacero a refuzat o ofertă de vânzare a clubului Dinamo

Potrivit fostului atacant al lui Dinamo, Florentin Petre, conducătorul spaniol chiar ar fi obținut un profit de 400.000 - 500.000 de euro dacă accepta oferta respectivă:
"Știu foarte bine că a avut o ofertă să își recupereze banii, plus încă jumătate ca să cedeze acțiunile. Nu a vrut. În câteva luni de zile să câștigi aproape dublu cât ai băgat, mie mi se părea un moment oportun să te ridici de la masă și să mergi mai mai departe.
Și acum cred că are oferta pe masă. I se dădeau banii investiți plus încă 400.000 sau 500.000 de euro ca să cedeze acțiunile. Dacă nu ești în stare să conduci, lasă-l pe altul. Din ce văd, altele sunt obiectivele acolo", a spus Florentin Petre, pentru Realitatea Sportivă.
Crescut la academia lui Dinamo, Florentin Petre a jucat la prima echipă a "câinilor" în perioada 1994-2006, reușind să înscrie 43 de goluri în 259 de apariții. Fostul atacant din "Ștefan cel Mare" a cucerit 8 trofee alături de formația "alb-roșie", printre care se numără și 3 titluri în Liga 1.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11