Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB! Atacantul are acum cel mai mare salariu din Liga 1

Irina Aldea

Publicat 12/08/2021 la 23:42 GMT+3

Deși se credea că va schimba campionatul, Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB. Atacantul vicecampioanei României va avea acum cel mai mare salariu din Liga 1.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

Florin Tănase s-a înțeles cu FCSB și va avea un salariu record pentru Liga 1, campionat în care va mai rămâne timp de patru ani. Potrivit Antena Sport, Florin Tănase va primi 30.000 de euro lunar, cel mai mare salariu din Liga 1.
Atacantul de 26 de ani a fost convins de conducerea vicecampioanei României să accepte înțelegerea și să continue la echipa pentru care joacă încă din 2016. Internaţionalul român încasaa până acum 20.000 de euro lunar la FCSB.

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB

Se pare că lui Florin Tănase i s-a și fixat o clauză substanțială în contract. Aceeași sursă transmite că nicio echipă nu-l va putea transfera pe Tănase dacă nu va achita trei milioane de euro. Astfel, Tănase a renunțat la transferul mult dorit în alt campionat.
"Am spus că îmi doream să plec, dar dacă patronul a ales să nu mă lase, nu-mi rămâne decât să mă antrenez la fel de bine și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Nu am ce să fac, eu sper să am evoluții bune în continuare", a declarat Florin Tănase, la finalul meciului FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-1.
Florin Tănase a fost cumpărat de la Viitorul Constanța în august 2016, în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. În total, Tănase a adunat 194 de meciuri în tricoul roș-albastru și a reușit 63 de goluri și 35 de assist-uri. Sezonul trecut a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo