Florin Tănase s-a înțeles cu FCSB și va avea un salariu record pentru Liga 1, campionat în care va mai rămâne timp de patru ani. Potrivit Antena Sport, Florin Tănase va primi 30.000 de euro lunar, cel mai mare salariu din Liga 1.
Atacantul de 26 de ani a fost convins de conducerea vicecampioanei României să accepte înțelegerea și să continue la echipa pentru care joacă încă din 2016. Internaţionalul român încasaa până acum 20.000 de euro lunar la FCSB.

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB

Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
ACUM O ZI
Se pare că lui Florin Tănase i s-a și fixat o clauză substanțială în contract. Aceeași sursă transmite că nicio echipă nu-l va putea transfera pe Tănase dacă nu va achita trei milioane de euro. Astfel, Tănase a renunțat la transferul mult dorit în alt campionat.
"Am spus că îmi doream să plec, dar dacă patronul a ales să nu mă lase, nu-mi rămâne decât să mă antrenez la fel de bine și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Nu am ce să fac, eu sper să am evoluții bune în continuare", a declarat Florin Tănase, la finalul meciului FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-1.
Florin Tănase a fost cumpărat de la Viitorul Constanța în august 2016, în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. În total, Tănase a adunat 194 de meciuri în tricoul roș-albastru și a reușit 63 de goluri și 35 de assist-uri. Sezonul trecut a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Florin Lovin și-a ales favorita în lupta pentru titlu: "Au un joc mult mai consistent!"
06/05/2022 LA 10:42
Romanian Liga I
Florin Tănase, dorit de o campioană a Europei! În ce condiții ar putea pleca de la FCSB
04/05/2022 LA 10:28