articol de Romeo Ene
Concret, jucătorul FCSB-ului a fost nemulţumit de motivul pentru care a primit cartonaş galben în minutul 55, după eliminarea lui Bogdan Vătăjelu.

Tănase, nemulţumit de cartonaşul galben primit

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
La finalul partidei de pe ‘’Ion Oblemenco’’, Tănase a contestat avertismentul primit în minutul 55, jucătorul FCSB-ului afirmând faptul că a fost sancţionat doar pentru că i-a explicat lui Vătăjelu motivul pentru care a fost eliminat: ‘’În seara asta parcă n-am fost așa proaspeți, s-a acumulat și oboseala, jucăm din trei în trei zile și avem cel mai subțire lot. Trebuie să ne refacem, nu este nimic pierdut. Dacă vom câștiga meciul următor, vom urca pe locul 1.’’
‘’Cred că Istvan Kovacs a arbitrat ok, dar dacă aveam penalty și cartonaș roșu pentru ei în minutul 5, nu cred că ar fi revenit. Nu arbitrajul a fost problema. Este incredibil, eu vorbeam cu Vătăjelu, îi explicam de ce a luat roșu. Nu i-am spus nimic și el mi-a arătat cartonașul galben. Puteți să-l întrebați pe Vătăjelu, este incredibil ce face acest om. Mai și spune în cască: <<Tănase, galben, proteste>>.’’

Craiova a reintrat în lupta pentru titlu

Craiova s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu FCSB și i-a oferit astfel poziția de lider CFR-ului. Oltenii au deschis scorul în minutul 38 după o primă parte controlată în mare parte de bucureșteni.
Alexandru Cicâldău a marcat un gol superb printr-o execuție sublimă, trimițând din prima din interiorul careului un șut la colțul lung care nu i-a oferit nicio șansă lui Andrei Vlad.
În minutul 53 părea că situația se va răsturna. Vătăjelu a primit al doilea cartonaș galben după o intrare asupra lui Octavian Popescu la marginea careului, iar oltenii au rămas în 10 oameni.
Chiar și așa, au primit o mână de ajutor neașteptată. Șutul lui Dan Nistor nu părea să fie cel mai periculos, însă intervenția lui Andrei Vlad nu a fost cea mai fericită, iar portarul FCSB-ului a respins mingea slab, în plasa porții.
FCSB nu a mai reușit să revină, astfel că CFR este lider în acest moment, cu două puncte peste FCSB și patru peste ocupanta locului trei, Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10