Florinel Coman și-a încheiat sezonul, în urma accidentării suferite în meciul dintre România și Macedonia de Nord, câștigat de "tricolori" cu 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Internaționalul de 22 de ani a rezistat numai 10 minute pe teren, în partida de pe Arena Națională, apoi a acuzat probleme musculare.
Verdictul medicilor a sosit la scurt timp după aceea: leziune la nivelul mușchilor adductori de la coapsa dreaptă.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

Florinel Coman, out până la finalul sezonului! Veste proastă pentru FCSB

Cei de la FCSB sperau ca Florinel să se refacă până la startul playoff-ului din Liga 1, însă accidentarea atacantului este mult mai serioasă decât s-a crezut inițial.
Toni Petrea, tehnicianul "roș-albaștrilor", a anunțat la conferința de presă premergătoare meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova (duminică, ora 20:30), că Florinel Coman va lipsi până la finalul sezonului:
"Florinel a suferit o accidentare destul de gravă. Așa că acest sezon e compromis pentru el. Este o mare pierdere, pentru că ne ajuta, era un plus. Nu ne rămâne decât să căutăm soluții și să-l suplinim cumva", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.
Vestea a sosit cu numai o zi înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, din penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45