Florinel Coman și-a încheiat sezonul, în urma accidentării suferite în meciul dintre România și Macedonia de Nord, câștigat de "tricolori" cu 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Internaționalul de 22 de ani a rezistat numai 10 minute pe teren, în partida de pe Arena Națională, apoi a acuzat probleme musculare.
Verdictul medicilor a sosit la scurt timp după aceea: leziune la nivelul mușchilor adductori de la coapsa dreaptă.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Florinel Coman, out până la finalul sezonului! Veste proastă pentru FCSB

Cei de la FCSB sperau ca Florinel să se refacă până la startul playoff-ului din Liga 1, însă accidentarea atacantului este mult mai serioasă decât s-a crezut inițial.
Toni Petrea, tehnicianul "roș-albaștrilor", a anunțat la conferința de presă premergătoare meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova (duminică, ora 20:30), că Florinel Coman va lipsi până la finalul sezonului:
"Florinel a suferit o accidentare destul de gravă. Așa că acest sezon e compromis pentru el. Este o mare pierdere, pentru că ne ajuta, era un plus. Nu ne rămâne decât să căutăm soluții și să-l suplinim cumva", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.
Vestea a sosit cu numai o zi înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, din penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11