În urmă cu trei zile, nou promovata a confirmat că unul dintre fotbaliști a fost depistat pozitiv la testul uzual de coronavirus. Între timp, Aradul s-a transformat într-un adevărat focar, nu mai puțin de 5 jucători fiind confirmați cu COVID-19.
Informația a fost confirmată de oficialii clubului, care, prin intermediul unui comunicat, au dezvăluit ultimele informații.
Astăzi, utiștii au susținut cea de-a noua testare Covid impusă odată cu instaurarea protocolului medical. Pe lângă jucători și staff-ul tehnic, la testare a participat și staff-ul administrativ. Rezultatele au sosit în această seară, cinci dintre jucători ieșind pozitivi. Aceștia rămân în izolare, în timp ce restul lotului începe ciclul săptămânal pentru meciul cu Viitorul Constanța | Comunicat UTA
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Cazuri de coronavirus și la FCSB

Patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost descoperite la FCSB, a declarat, vineri, preşedintele LPF, Justin Ştefan.
După Dinamo, CFR, Craiova și Botoșani, acum a venit şi rândul celor de la FCSB. Secretarul general de la LPF, Justin Ştefan, a confirmat informaţia.
"Am câteva mesaje primite de la colegii mei care se ocupă de această zonă de protocol medical Covid-19. Înţeleg că ar fi vorba de patru testări pozitive, nu ştim cine sunt aceste persoane şi încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv", a declarat Ştefan, la ProX.
FCSB s-a alăturat astfel altor echipe din Liga 1 la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA Arad. Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri din finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost îngheţat.
FCSB are programat următorul meci pe 20 august. Atunci, roș-albaștrii ar trebui să întâlnească Astra, în deplasare, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Apoi, pe 27 august, FCSB are programat meciul din primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11