După ce sâmbătă Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, partida FCSB-CFR a fost amânată. Clujenii au rămas izolați la Mogoșoaia, acolo unde aveau cartierul general înainte de confruntarea contra vicecampioanei, iar duminică au făcut o serie de teste rapide pentru coronavirus. În acest moment, nu au sosit toate rezultatele, însă ProSport anunță că alți 5 jucători și membri ai staff-ului tehnic al lui Dan Petrescu sunt pozitivi. Vestea bună e că starea lor e stabilă, fiind asimptomatici, însă programul din Liga 1 va fi dat peste cap.
Deși s-a vorbit clar despre amânare, Justin Stefan a făcut precizări importante după anunțul altor cazuri de infectare la clubul ardelean. Secretarul general al LPF a anunțat că alte trei persoane din cadrul clubului CFR Cluj, un jucător și doi membrii ai staff-ul tehnic, au fost depistate cu COVID-19, dar, cel puțin pentru moment, nu se poate discuta despre o amânare a meciului cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 21:00.

Focar de COVID-19 la CFR Cluj. Anunțul LPF

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
”Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei (n.r. alături de Adrian Păun), este vorba despre doi jucători și trei membrii ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolați, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcție de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun. Pentru moment nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retestarea de joi și vedem atunci. Oricum, situația de azi nu modifică data meciului FCSB - CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie”, a anunțat Justin Ștefan, pentru Agerpres.
Meciul FCSB - CFR Cluj, programat inițial pe 18 iulie, a fost amânat după ce un caz de COVID-19, primul la echipa din Gruia, a fost confirmat cu doar câteva ore înaintea startului partidei. Din cauza nedisputării jocului, CFR Cluj a ajuns la patru puncte în spatele liderului Universitatea Craiova, care a învins, scor 2-0, FC Botoșani în ultima etapă a Ligii 1.

Meciurile CFR-ului și Craiovei, amânate?

După noile coordonate, e aproape imposibil ca partida din weekend, cu Botoșani, să se dispute. Clujenii sperau să nu mai aibă vreun caz pozitiv și vineri, după ce vor fi efectuat noi teste, să poată pleca spre Ardeal și să pregătească partida contra grupării moldave. E de așteptat, însă, ca acest lucru să nu mai fie de actualitate, iar LPF să anunțe noile date când CFR poate evolua.
Nu e exclus ca și confruntarea Astra - Craiova, programată pentru sâmbătă la ora 21:00, să fie la rândul ei reprogramată. Pentru că ar fi ciudat ca una dintre echipele care se luptă la titlu să își fi disputat toate meciurile, înainte de duelul care va fi probabil decisiv pentru titlu, Craiova - CFR, din ultima rundă. De altfel, oltenii au cerut amânarea partidei lor de la Botoșani, pe care în cele din urmă au câștigat-o cu 1-0, pe aceste considerente: meciul clujenilor cu FCSB fusese deja amânat.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20