Mircea Rednic și alți doi membri din staff-ul tehnic al Viitorului au fost testați pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului de pe terenul lui CFR Cluj, din etapa a 21-a a Ligii 1.
Clubul lui Gică Hagi a anunțat că antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda au primit rezultate pozitive la ultimul test efectuat ieri.

Mircea Rednic, testat pozitiv cu COVID-19 alături de alți 2 membri din staff-ul celor de la Viitorul

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Cei 3 membri vor intra în carantină timp de 14 zile, urmând ca, în această perioadă, pe banca tehnică a constănțenilor să stea Cătălin Anghel și Cristian Sava, alți doi antrenori din cadrul clubului.
De asemenea, Viitorul a anunțat că Mircea Rednic va conduce online antrenamentele din următoarele două săptămâni.
"În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marți de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt, din păcate, pozitive!
Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online ședințele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel și Cristian Sava.
Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marți, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic și administrativ sunt negative!", se arată în comunicatul emis de Viitorul Constanța pe site-ul oficial al clubului.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20