Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbaliștii lui Dinamo, țepuiți din nou de Cortacero: "Am prins Crăciunul fără niciun ban în cont!"

Irina Aldea

Actualizat 24/12/2020 la 19:02 GMT+2

Chiar dacă furtuna a părut alungată pentru moment din "Ștefan cel Mare", situația dinamoviștilor este în continuare critică. Paul Anton, unul dintre liderii lui Dinamo, a dezvăluit în presă că fotbaliștii au fost din nou țepuiți de Cortacero.

Paul Anton se întoarce la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
Paul Anton, unul dintre liderii de la Dinamo, a lansat un atac dur la adresa lui Pablo Cortacero, care livrează doar primisiuni la club, în locul milioanelor de euro pe care clubul ar trebui să le aibă în conturi pentru a plăti salariile la zi. Paul Anton spune că nici până la această oră nu a intrat niciun ban în conturi. De altfel, antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a spus că se așteaptă ca jucătorii să nu mai vină la antrenamente după pauza de iarnă.

Fotbaliștii lui Dinamo, țepuiți din nou de Pablo Cortacero

"Nimeni nu a anticipat ce s-a întâmplat din vară până acum. O să vedem ce se va întâmpla. Nu ne-a spus nimeni nimic, decât data de reunire. Ce să aducă nou? Am prins Crăciunul fără niciun ban în cont! Mai sunt câteva ore, poate apare ceva sub brad. La ședința (n.r. ședința AGA) nu credeam că o să apară domnul Cortacero. Dacă știam că o să fie acolo, mergeam să vorbim cu el.
Noi am jucat duminică și am plecat în vacanță. Domnul Jerry Gane s-a întâlnit cu el întâmplător. Au stat în același hotel. După ședință, totul a rămas în aer. Noi ce am putut să facem, am făcut, ne-am antrenat și am jucat, în rest ce să zic, nu suntem în Vestul sălbatic ca să apelăm la alte mijloace​", a spue Paul Anton la Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo