Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
Paul Anton, unul dintre liderii de la Dinamo, a lansat un atac dur la adresa lui Pablo Cortacero, care livrează doar primisiuni la club, în locul milioanelor de euro pe care clubul ar trebui să le aibă în conturi pentru a plăti salariile la zi. Paul Anton spune că nici până la această oră nu a intrat niciun ban în conturi. De altfel, antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a spus că se așteaptă ca jucătorii să nu mai vină la antrenamente după pauza de iarnă.

Fotbaliștii lui Dinamo, țepuiți din nou de Pablo Cortacero

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
"Nimeni nu a anticipat ce s-a întâmplat din vară până acum. O să vedem ce se va întâmpla. Nu ne-a spus nimeni nimic, decât data de reunire. Ce să aducă nou? Am prins Crăciunul fără niciun ban în cont! Mai sunt câteva ore, poate apare ceva sub brad. La ședința (n.r. ședința AGA) nu credeam că o să apară domnul Cortacero. Dacă știam că o să fie acolo, mergeam să vorbim cu el.
Noi am jucat duminică și am plecat în vacanță. Domnul Jerry Gane s-a întâlnit cu el întâmplător. Au stat în același hotel. După ședință, totul a rămas în aer. Noi ce am putut să facem, am făcut, ne-am antrenat și am jucat, în rest ce să zic, nu suntem în Vestul sălbatic ca să apelăm la alte mijloace​", a spue Paul Anton la Digi Sport.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26