Dan Petrescu a trăit emoțiile titlului în sufrageria de la Cluj și a primit trofeul tot acolo. Antrenorul campionilor de la CFR Cluj a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a fost plasat în izolare. Clubul i-a adus trofeul acasă.
CFR Cluj a postat o imagine cu Dan Petrescu și trofeul Ligii 1: "Trofeul, tricoul și medalia de campion au ajuns la Mister! Împreună cu un grup de jucători fantastic, Dan Petrescu a reușit să câștige cel de-al treilea titlu consecutiv pe banca echipei noastre! Felicitări, Dan Petrescu, pentru un nou succes important la CFR Cluj!", se arată în mesajul postat de campioni pe Facebook.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
ACUM 16 ORE

CFR Cluj, Chinezul Timișoara și UTA

După acest trofeul, CFR Cluj a devenit campioana provinciei, la egalitate cu Chinezul Timișoara și UTA Arad. Toate trei au câte 6 titluri de campioană. Chinezul a dominat fotbalul românesc între 1921 și 1927, dar s-a dizolvat după război în 1946. UTA s-a înființat chiar în perioada în care Chinezul s-a dezintegrat și a cucerit cele 6 titluri în 1947, 1948. 1950, 1954, 1969 și 1970. Chiar în urmă cu câteva zile, UTA a revenit în Liga 1 după o perioadă lungă. CFR Cluj și-a început dominația în 2008 și a luat 6 titluri în ultimele 12 sezoane.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM O ZI
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM O ZI