Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FOTO. Fanii salvează din nou Dinamo! Meciul cu Mediaș nu s-ar fi jucat fără intervenția lor

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/01/2021 la 13:03 GMT+2

Stadionul lui Dinamo nu se află în cele mai bune condiții iar ninsoarea din București a pus în pericol disputarea partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Dinamo la Pitești

Credit imagine: Eurosport

Situația de la Dinamo este în continuare una sumbră. Jucătorii sunt în continuare neplătiți, promisiunile lui Pablo Cortacero nu mai înseamnă de mult nimic iar fanii par singurii capabili să țină clubul în viață.
Cea mai nouă problemă? Zăpada. În București a nins intens iar gazonul arenei din Ștefan cel Mare a fost acoperit de zăpadă, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș care este programat miercuri seară, de la 20:00.
Încălzirea stadionului nu a fost pornită din motive financiare, serviciul fiind unul foarte scump. În orice caz, încălzirea ar fi trebuit pornită cel puțin cu o zi înainte pentru a îndepărta eficient zăpada.
Drept urmare, fanii dinamoviști s-au mobilizat și au mers chiar ei la stadion pentru a da la o parte zăpada. Astfel, meciul cu Gaz Metan Mediaș se poate disputa.

Fanii lui Dinamo salvează echipa din nou

Iată ce au transmis suporterii dinamoviști pe Facebook:
”În acest moment, se lucrează pe două fronturi! La stadion au apărut primii suporteri în urma apelului DDB și au început imediat treaba; terenul TREBUIE și VA FI DESZĂPEZIT! Toți câinii care pot da o mână de ajutor sunt așteptați de frații lor acolo, timpul presează!
Cei care nu pot ajunge la stadion se ocupă conștiincios de SOLD OUT. Câinii perie sectoarele și le închid rând pe rând.
Mai sunt 33 de sectoare, câinilor, de dimineață am pornit de la 40! Haideți să măturăm tribunele și să închidem ușa sectoarelor rămase, CU ZGOMOT!”
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo