Situația de la Dinamo este în continuare una sumbră. Jucătorii sunt în continuare neplătiți, promisiunile lui Pablo Cortacero nu mai înseamnă de mult nimic iar fanii par singurii capabili să țină clubul în viață.
Cea mai nouă problemă? Zăpada. În București a nins intens iar gazonul arenei din Ștefan cel Mare a fost acoperit de zăpadă, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș care este programat miercuri seară, de la 20:00.
Încălzirea stadionului nu a fost pornită din motive financiare, serviciul fiind unul foarte scump. În orice caz, încălzirea ar fi trebuit pornită cel puțin cu o zi înainte pentru a îndepărta eficient zăpada.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Drept urmare, fanii dinamoviști s-au mobilizat și au mers chiar ei la stadion pentru a da la o parte zăpada. Astfel, meciul cu Gaz Metan Mediaș se poate disputa.

Fanii lui Dinamo salvează echipa din nou

Iată ce au transmis suporterii dinamoviști pe Facebook:
”În acest moment, se lucrează pe două fronturi! La stadion au apărut primii suporteri în urma apelului DDB și au început imediat treaba; terenul TREBUIE și VA FI DESZĂPEZIT! Toți câinii care pot da o mână de ajutor sunt așteptați de frații lor acolo, timpul presează!
Cei care nu pot ajunge la stadion se ocupă conștiincios de SOLD OUT. Câinii perie sectoarele și le închid rând pe rând.
Mai sunt 33 de sectoare, câinilor, de dimineață am pornit de la 40! Haideți să măturăm tribunele și să închidem ușa sectoarelor rămase, CU ZGOMOT!”
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11