Situația de la Dinamo este în continuare una sumbră. Jucătorii sunt în continuare neplătiți, promisiunile lui Pablo Cortacero nu mai înseamnă de mult nimic iar fanii par singurii capabili să țină clubul în viață.
Cea mai nouă problemă? Zăpada. În București a nins intens iar gazonul arenei din Ștefan cel Mare a fost acoperit de zăpadă, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș care este programat miercuri seară, de la 20:00.
Încălzirea stadionului nu a fost pornită din motive financiare, serviciul fiind unul foarte scump. În orice caz, încălzirea ar fi trebuit pornită cel puțin cu o zi înainte pentru a îndepărta eficient zăpada.
Romanian Liga I
Grigore Turda, tot mai aproape de FCSB! "Nu mă pot împotrivi transferului"
ACUM 17 ORE
Drept urmare, fanii dinamoviști s-au mobilizat și au mers chiar ei la stadion pentru a da la o parte zăpada. Astfel, meciul cu Gaz Metan Mediaș se poate disputa.

Fanii lui Dinamo salvează echipa din nou

Iată ce au transmis suporterii dinamoviști pe Facebook:
”În acest moment, se lucrează pe două fronturi! La stadion au apărut primii suporteri în urma apelului DDB și au început imediat treaba; terenul TREBUIE și VA FI DESZĂPEZIT! Toți câinii care pot da o mână de ajutor sunt așteptați de frații lor acolo, timpul presează!
Cei care nu pot ajunge la stadion se ocupă conștiincios de SOLD OUT. Câinii perie sectoarele și le închid rând pe rând.
Mai sunt 33 de sectoare, câinilor, de dimineață am pornit de la 40! Haideți să măturăm tribunele și să închidem ușa sectoarelor rămase, CU ZGOMOT!”
Romanian Liga I
FCSB ar fi anunțat FRF că nu se poate prezenta la meciul cu Voluntari. Meci pierdut la masa verde
25/10/2021 LA 14:38
Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
25/10/2021 LA 08:38