Universitatea Craiova a găsit soluții pentru a ține antrenamentele în siguranță. Jucătorii se pregătesc în grupuri mici și, mai nou, poartă măști de protecție. Pozele de la ultima ședință de pregătire au fost postate pe Facebook de gruparea din Bănie
Universitatea Craiova a revenit la antrenamente, însă oltenii vor să respecte normele de siguranță. Astfel jucătorii s-au pregătit în grupuri mici iar mai nou, conform paginii de Facebook a clubului, folosesc și măști de protecție.
Măștile au diferite modele și sunt personalizate cu sigla clubului. Craiova a postat pe Facebook fotografii cu noile măști lansate de club. Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău și Alexandru Mateiu au fost cei care au testat măștile.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 14 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54