Thomas Neubert, preparatorul fizic al celor de la FCSB, a fost suspendat o lună, pentru că și-a părăsit suprafața regulamentară în momentul în care arbitrul a decis să nu acorde penalty pentru echipa bucureșteană în meciul pierdut de FCSB cu Sepsi.
„Eliminări Neubert Thomas (preparator fizic FCSB), Crețu Valentin (jucător FCSB) - În baza art. 53.1 și 2 din RD, se sancționează preparatorul fizic Neubert Thomas cu suspendare pentru o lună și o penalitate sportivă de 720 lei”, se arată în decizia FRF.
„Părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve, se sancţionează cu suspendarea pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor sau antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor”, se arată în regulament.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 8 ORE

Valentin Crețu, suspendat și el o lună

„M-am dus la arbitrul asistent să-l întreb cum a văzut el de pe acea parte? Mi-a spus că de ce țip la el. La fel l-am întrebat și pe Colțescu, el mi-a spus că și-a dat seama ulterior că a călcat pe minge. Păi, cum și-a dat seama dacă a arătat penalty prima dată?!”, a declarat Valentin Crețu, cel care a fost și el eliminat după meci.
„Se citează jucătorul Crețu Valentin pentru data de 28.04.2021 privind abaterea consemnată de arbitrul jocului”, se arată în comunicatul FRF.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35