Thomas Neubert, preparatorul fizic al celor de la FCSB, a fost suspendat o lună, pentru că și-a părăsit suprafața regulamentară în momentul în care arbitrul a decis să nu acorde penalty pentru echipa bucureșteană în meciul pierdut de FCSB cu Sepsi.
„Eliminări Neubert Thomas (preparator fizic FCSB), Crețu Valentin (jucător FCSB) - În baza art. 53.1 și 2 din RD, se sancționează preparatorul fizic Neubert Thomas cu suspendare pentru o lună și o penalitate sportivă de 720 lei”, se arată în decizia FRF.
„Părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve, se sancţionează cu suspendarea pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor sau antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor”, se arată în regulament.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Valentin Crețu, suspendat și el o lună

„M-am dus la arbitrul asistent să-l întreb cum a văzut el de pe acea parte? Mi-a spus că de ce țip la el. La fel l-am întrebat și pe Colțescu, el mi-a spus că și-a dat seama ulterior că a călcat pe minge. Păi, cum și-a dat seama dacă a arătat penalty prima dată?!”, a declarat Valentin Crețu, cel care a fost și el eliminat după meci.
„Se citează jucătorul Crețu Valentin pentru data de 28.04.2021 privind abaterea consemnată de arbitrul jocului”, se arată în comunicatul FRF.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20