Fotbal
Romanian Liga I

FRF a anunțat modificarea perioadei de mercato! Când vor putea echipele să transfere jucători

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Florinel Coman

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
14/05/2020 la 09:39

Răzvan Burleanu a anunțat că perioada de transferuri din această vară va fi modificată.

România va ieși din starea de urgență de vineri, 15 mai. Din perspectiva evenimentelor sportive, președintele Klaus Iohannis a anunțat încă de acum două zile că acestea nu vor începe în următoarea perioadă, însă profesioniștii vor putea relua antrenamentele. Așadar, jucătorii cluburilor din Liga 1 vor putea reveni la baza de pregătire după 15 mai.

Sezonul actual va fi reluat pe 13 iunie, cu derby-ul CFR Cluj - FCSB, dacă toate lucrurile merg conform planului. Cum pandemia a întrerupt fotbalul din România la începutul lunii martie, a fost nevoie de realizarea unui nou calendar, ținând cont de condițiile actuale.

Romanian Liga I

Răducioiu, reacție virulentă după ce Dinamo a evitat retrogradarea: "Mi-e pur și simplu scârbă!"

ACUM 6 ORE

Perioada de mercato va începe după 20 iulie

Răzvan Burleanu a cerut ca perioada de transferuri din vară să fie reprogramată, astfel încât să nu fie afectate meciurile și etapele rămase. Într-un interviu oferit pentru DigiSport, președintele FRF a precizat că echipele vor putea realiza transferuri doar la sfârșitul sezonului curent.

Am propus modificarea perioadei de transferuri. Nu se mai poate folosi perioada de 16 iunie - 7 septembrie, cum era stabilit inițial. Astfel, vrem să dăm drumul la perioada de transferuri după încheierea sezonului competițional. Încercăm să încurajăm circulația banilor și a transferurilor în fotbal. La început, cluburile vor avea mai puține lichidități. În România, se cheltuiesc cam 20 de milioane de euro pe transferuri. | Răzvan Burleanu

20 iulie este data la care se așteaptă ca stagiunea să fie finalizată și lista cu echipele calificate în cupele europene să fie trimisă către UEFA.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Reacția lui Ioan Andone după ce Dinamo a evitat retrogradarea: "Ei au fost salvați de decizie!"

ACUM 7 ORE
Romanian Liga I

VAR, implementat în sfârșit în Liga 1! LPF anunță că a găsit finanțare pentru arbitrajul video

ACUM 9 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol