România va ieși din starea de urgență de vineri, 15 mai. Din perspectiva evenimentelor sportive, președintele Klaus Iohannis a anunțat încă de acum două zile că acestea nu vor începe în următoarea perioadă, însă profesioniștii vor putea relua antrenamentele. Așadar, jucătorii cluburilor din Liga 1 vor putea reveni la baza de pregătire după 15 mai.
Sezonul actual va fi reluat pe 13 iunie, cu derby-ul CFR Cluj - FCSB, dacă toate lucrurile merg conform planului. Cum pandemia a întrerupt fotbalul din România la începutul lunii martie, a fost nevoie de realizarea unui nou calendar, ținând cont de condițiile actuale.

Perioada de mercato va începe după 20 iulie

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Răzvan Burleanu a cerut ca perioada de transferuri din vară să fie reprogramată, astfel încât să nu fie afectate meciurile și etapele rămase. Într-un interviu oferit pentru DigiSport, președintele FRF a precizat că echipele vor putea realiza transferuri doar la sfârșitul sezonului curent.
Am propus modificarea perioadei de transferuri. Nu se mai poate folosi perioada de 16 iunie - 7 septembrie, cum era stabilit inițial. Astfel, vrem să dăm drumul la perioada de transferuri după încheierea sezonului competițional. Încercăm să încurajăm circulația banilor și a transferurilor în fotbal. La început, cluburile vor avea mai puține lichidități. În România, se cheltuiesc cam 20 de milioane de euro pe transferuri. | Răzvan Burleanu
20 iulie este data la care se așteaptă ca stagiunea să fie finalizată și lista cu echipele calificate în cupele europene să fie trimisă către UEFA.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20