Memoriul depus de Dinamo la FRF a fost respins vineri. "Câinii" au contestat faptul că portarul FCSB-ului, Andrei Vlad, n-a avut drept de joc în meciul tur din semifinalele Cupei României. FRF a respins demersul clubului din "Ștefan cel Mare", dar reprezentanţii acestuia au mers mai departe, adresându-se Comisiei de Recurs.
Întrunită azi, cu o zi înainte de ultimul act din Cupă, Comisia a decis să păstreze hotărârea iniţială, anunţă Gazeta Sporturilor.

Dinamo merge la TAS pentru a-şi găsi dreptatea în cazul "Andrei Vlad"

Romanian Liga I
Mircea Rednic, prima reacție despre posibila revenire la Dinamo! Care e stadiul negocierilor
ACUM 4 ORE
Ca atare, finala de miercuri, FCSB - Sepsi, se va juca astfel cum a fost programată iniţial, dar Dinamo e convinsă că a fost nedreptăţită şi va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
"Ultima discuție pe care am avut-o cu Bogdan (n.r - Bălănescu) și cei din club a fost să mergem până la TAS. Numai pentru că te numești FCSB trebuie neapărăt să nu respecți regulile?
Așa cum noi stăm în izolare, nu ne antrenăm, pierdem din pregătirea fizică... hai să fie respectate regulile de toată lumea! Dacă e să vorbim pe tot ce înseamnă regulament, există un singur câștigător - Dinamo București, atât.
Ei (n.r - FRF) trebuiau să găsească un tertip, pentru că sunt în culpă. E vina principală a FRF. Dacă lucrul acesta nu ar fi fost sesizat de Culina, ofițerul nostru de presă, cu siguranță ar fi fost acoperit absolut tot", a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.
Romanian Liga I
"Am fost scârbit!" De ce nu a devenit Miriuță antrenorul lui Dinamo, după plecarea lui Bonetti
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Gabi Torje, enervat la culme de un adversar de la FC Botoșani: "Să nu uite că Dinamo este o emblemă"
IERI LA 19:25