„Regulamentul UEFA nu se va aplica ad litteram. Din regulamentul UEFA putem împrumuta câteva măsuri. În cazul apariției unui caz de COVID în cadrul unei echipe, efectuăm cu celeritate testarea întregului lot și în mod rapid, mult mai rapid decât până acum, DSP să stabilească cine e valid și va putea participa la joc, adică persoanele negative, iar cele pozitive să fie izolate, astfel încât echipele să nu își mai amâne jocurile și să avem o fluidizare mult mai bună a competiției decât până acum”, a declarat Ionuț Stroe.

Răzvan Burleanu a vorbit despre modificarea protocolului medical

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a oferit și el mai multe informații despre ce s-a stabilit în ședința dintre cei doi.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
„Vrem să avem un număr cât mai mic de meciuri care se amână și, dacă se poate, să nu se amâne nimic. Vom asista la o modificare de protocol medical dinspre Guvern astfel încât să izolăm doar jucătorii pozitivi și contacții acestora, ceea ce înseamnă că cei negativi pot să-și continue activitatea sportivă. Al doilea subiect discutat a fost definirea contactului. Vom avea mai multe detalii de la Guvern.
Al treilea subiect face referire la niște proceduri mult mai clare și mai coerente de la DSP-urile din țară astfel încât să avem o implementare mai unitară a măsurilor. A patra chestie discutată este cea a sancțiunilor sportive, care s-a și aprobat aseară în Comitetul Executiv, sancțiuni care, practic, să determine cluburile să fie mult mai atente în îndeplinirea acestui obiectiv, care face referire la siguranța jucătorilor”, a afirmat el.
„Competiția se poate opri doar dacă intrăm într-o Stare de Urgență. Într-o Stare de Alertă, așa cum suntem astăzi, competiția sportivă se continuă pe teren”, a precizat Burleanu.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32