Liga 1 a fost puternic lovită de pandemia de coronavirus. UEFA a anunțat forurile care se ocupă de fotbalul românesc că trebuie să trimită până la data de 3 august echipele care vor obține calificarea în competițiile europene în sezonul viitor. Cum în România situația nu e deloc aproape de a fi rezolvată, LPF și FRF au luat legătura cu UEFA, explicând situația actuală din țara noastră.
Craiova, CFR, FCSB şi Botoşani sunt echipele din România care vor participa în ediţia viitoare a cupelor europene, numai că în acest moment nu se ştie încă cine va merge în Champions League. Oltenii şi ardelenii se află în luptă directă la titlu, oltenii având un avantaj infim în fruntea clasamentului, de doar un punct.

UEFA, presiuni pe FRF și LPF

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
Justin Ştefan a dezvăluit recent că FRF poate trimite către UEFA echipele participante în Europa până pe 3 august, la ora 23 şi 59 de minute. Reperezentanții UEFA nu au fost de acord cu prelungirea termenului, astfel că FRF și LPF trebuie să găsească o soluție împreună de a proteja duelul dintre Craiova și CFR Cluj, asta pentru că nu mai poate suferi modificări.
"Am vorbit la FRF şi s-au consultat cu UEFA, am vorbit şi noi cu cei de la UEFA, prin intermediul lui Robert Pongracz, şi putem comunica aceste informaţii până luni, 3 august, la ora 23:59, astfel că meciul dintre CFR şi Craiova se va putea disputa luni seara", a anunţat Justin Ştefan la Antena Sport.
Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR este programată luni seara, în Bănie, de la ora 20:30, astfel că cei de la FRF au timp să omologheze clasamentul final din play-off şi să trimită la UEFA lista cu participantele în Europa.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20