Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FRF și LPF au contactat de urgenţă UEFA! Ce se întâmplă cu meciul dintre Craiova şi CFR Cluj

Irina Aldea

Publicat 30/07/2020 la 07:22 GMT+3

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj este programat pentru luni, 3 august, însă LPF și FRF își fac griji în continuare că acest meci este posibil să fie detrunat de pandemia de coronavirus.

CFR-Craiova a fost în tur 2-3, după un meci superb

Credit imagine: Eurosport

Liga 1 a fost puternic lovită de pandemia de coronavirus. UEFA a anunțat forurile care se ocupă de fotbalul românesc că trebuie să trimită până la data de 3 august echipele care vor obține calificarea în competițiile europene în sezonul viitor. Cum în România situația nu e deloc aproape de a fi rezolvată, LPF și FRF au luat legătura cu UEFA, explicând situația actuală din țara noastră.
Craiova, CFR, FCSB şi Botoşani sunt echipele din România care vor participa în ediţia viitoare a cupelor europene, numai că în acest moment nu se ştie încă cine va merge în Champions League. Oltenii şi ardelenii se află în luptă directă la titlu, oltenii având un avantaj infim în fruntea clasamentului, de doar un punct.

UEFA, presiuni pe FRF și LPF

Justin Ştefan a dezvăluit recent că FRF poate trimite către UEFA echipele participante în Europa până pe 3 august, la ora 23 şi 59 de minute. Reperezentanții UEFA nu au fost de acord cu prelungirea termenului, astfel că FRF și LPF trebuie să găsească o soluție împreună de a proteja duelul dintre Craiova și CFR Cluj, asta pentru că nu mai poate suferi modificări.
"Am vorbit la FRF şi s-au consultat cu UEFA, am vorbit şi noi cu cei de la UEFA, prin intermediul lui Robert Pongracz, şi putem comunica aceste informaţii până luni, 3 august, la ora 23:59, astfel că meciul dintre CFR şi Craiova se va putea disputa luni seara", a anunţat Justin Ştefan la Antena Sport.
Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR este programată luni seara, în Bănie, de la ora 20:30, astfel că cei de la FRF au timp să omologheze clasamentul final din play-off şi să trimită la UEFA lista cu participantele în Europa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo