Dan Petrescu a rămas fără unul dintre secunzi, după ce Alin Minteuan (43 de ani) a fost demis de conducere. Relaţia dintre el şi "SuperDan" era una normală, însă şefii nu au acceptat că secundul nu a fost de acord să îi fie eşalonate salariile restante. CFR a apelat la această variantă pentru că se află într-un moment greu, iar în prezent e nevoie de lichidităţi pentru obţinerea licenţei.
Ca atare, s-a ajuns la o despărţire, însă cu siguranţă că cei din conducerea campioanei nu anticipau că acest incident va crea atât de multă vâlvă. Asta pentru că Gabi Mureşan, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a CFR-ului, i-a luat apărarea lui Minteuan, lansându-se într-un atac dur la adresa şefilor din Gruia.
"Bravo, Alin! Oameni de nimic… Sper să se echimbe ceva la CFR și să scăpăm de ei! Și stai liniștit că oricum nu te meritau! Ce n-aș da să fiu puțin printre șmecherii ăia", a fost reacția avută de Gabi Mureșan pe Facebook.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
IERI LA 19:53
Minteuan e unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria CFR-ului. Ca fotbalist, a evoluat pentru gruparea clujeană între 1993-1997 şi 2005-2008. Din 2009, după retragere, destinul său a fost legat în permanenţă de trupa ardeleană: a devenit secundul lui Uhrin, păstrându-şi apoi statutul indiferent de cine s-a perindat pe banca clujenilor. La finalul lui 2010, după demiterea lui Cârţu, a avut chiar şansa să antreneze campioana pentru cinci luni, pentru ca apoi să fie din nou "retrogradat" ca secund al lui Jorge Costa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
20/09/2021 LA 09:47
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
19/09/2021 LA 10:35