Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Astra Giurgiu putea urca pe locul doi în cazul unui succes în fața lui Gaz Metan. Noua echipă a lui Dusan Uhrin a bifat o primă ocazie periculoasă prin Ciocan, care nu l-a putut învinge pe Lazăr din fața porții.
Gaz Metan a rămas în zece oameni în finalul primei reprize, după un fault dur al lui Cardoso asupra lui Gabi Simion, dar adversarii nu au profitat de șansă. În schimb, Gaz Metan a fost aproape sa marcheze prin Sergiu Buș, al cărui șut a lovit bara transversală. În urma acestui rezultat, Astra ocupă locul 4 în play-off, cu 25 de puncte, iar Mediaș e ultima, cu 24 de puncte.

Gabi Tamaș, fără contract la Astra

Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
Gabriel Tamaș a făcut o dezvăluire neașteptată în această seară, spunând că, în ciuda zvonurilor care spuneau că și-a prelungit contractul cu giurgiuvenii, înțelegerea lui cu clubul nu mai este valabilă: ”Eu n-am contract acum, gândește-te. Mie azi mi s-a terminat contractul, n-am semnat prelungirea. De mâine pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost discuții cu conducerea, dar nu s-au concretizat. Actele nu s-au semnat. Dacă semnez, oricum o s-o fac pentru doar două luni, nu pentru un an”, a declarat Tamaș.
Despre partida cu Gaz Metan, apărătorul s-a declarat mulțumit că măcar echipa nu a pierdut. ”E greu până ne obișnuim iar cu spațiile, cu terenul. A fost bine”, a explicat Gabi Tamaș. Fundașul central a vorbit și despre lipsa fanilor, dar și despre faptul că Astra nu a primit licență pentru cupele europene. ”Cu suporterii sunt treburile statului. Nu mi-a fost frică de acest virus. Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Nu ține de mine că nu vom juca în Europa. Puteți întreba patronul și președintele”, a mai zis Tamaș.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41