Inițial s-a discutat despre prelungirea înțelegerii până la finalul sezonului actual, însă această ipoteză nu s-a materializat în cele din urmă.
Jucătorul de 36 de ani a oferit prima reacție după ce a decis să se despartă de Astra:
"Da, am reziliat. Sunt probleme personale, urmează ca la începutul săptămânii viitoare să iau o decizie în privința viitorului meu, fiindcă nu vreau să pierd perioada de pregătire.", a spus Gabi Tamaș, pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 8 ORE
La rândul lor, oficialii clubului au confirmat decizia pentru sursa citată, spunând că aceasta a fost luată de comun acord:
"El oricum n-ar fi continuat contractul după acest sezon. Jucătorul a fost și ieri la antrenament, relațiile au rămas foarte bune, dar am considerat că e mai bine să o ia fiecare pe drumul lui. Îi urmă succes în carieră."

Liga 1 | Gabi Tamaș ar putea ajunge la Universitatea Craiova

După ce s-a vorbit despre un posibil transfer la Rapid, acum se ia în calcul inclusiv o mutare la Universitatea Craiova, echipa aflată pe locul secund în playoff-ul din Liga 1. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, s-a mai interesat de serviciile fostului jucător din Premier League și în trecut, motiv pentru care acum ar putea profita de această oportunitate. În același timp, oficialii clubului din Bănie își doresc să aducă în primul "11" pregătit de Cristiano Bergodi un fundaș cu experiență, iar Gabi Tamaș ar putea fi soluția potrivită.
Ajuns la Astra Giurgiu vara trecută, Gabi Tamaș a adunat 23 de apariții în tricoul formației de lângă Dunăre, reușind să înscrie și un gol. De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff și Hapoel Haifa.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35