După despărțirea de Astra Giurgiu, s-a discutat intens despre o revenire a lui Tamaș în "Ștefan cel Mare", acolo unde a mai evoluat în 3 perioade diferite. După ce chiar el a mărturisit că există discuții cu conducerea "alb-roșiilor", astăzi a fost dezvăluit motivul pentru care fostul internațional nu va îmbrăca tricoul lui Dinamo în sezonul următor.
Potrivit Sport.ro, Tamaș a cerut o primă de instalare ca să semneze cu clubul din "Ștefan cel Mare", lucru cu care oamenii din conducere n-au fost de acord. Situația financiară de la Dinamo este critică, existând foarte multe datorii și salarii restante. Ținând cont de aceste probleme, acordarea unei prime de instalare reprezintă una dintre ultimele atribuții pe care "câinii" și le pot asuma în prezent.
Prin urmare, negocierile dintre Tamaș și Dinamo s-au încheiat în momentul în care fundașul a înțeles că nu va primi vreun ban în momentul semnării contractului.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Tamaș, dorit în trecut și de Rapid

Dinamo nu este singura echipă din România care l-ar fi forit în ultima perioadă pe Tamaș. Înainte de despățirea de Astra, s-a vorbit chiar despre un transfer la Rapid, una dintre rivalele lui Dinamo. Potrivit Prosport, fundașul de 36 de ani a fost contactat de giuleșteni, însă există o condiție pentru transfer. Mutarea va fi dusă la bun sfârșit doar dacă Rapidul va promova în Liga 1.
De amintit este că, la scurtă vreme după despărțirea de Astra, s-a luat în calcul inclusiv o mutare la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, s-a mai interesat de serviciile fostului jucător din Premier League și în trecut, motiv pentru care ar putea profita de oportunitate în această vară. În același timp, oficialii clubului din Bănie își doresc să aducă în primul "11" pregătit de Cristiano Bergodi un fundaș cu experiență, iar Gabi Tamaș ar putea fi soluția potrivită.
Ajuns la Astra Giurgiu vara trecută, Gabi Tamaș a adunat 23 de apariții în tricoul formației de lângă Dunăre, reușind să înscrie și un gol. De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff și Hapoel Haifa.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20