În vârstă de 36 de ani, Gabriel Tamaș s-a despărțit de curând de Astra Giurgiu, însă nu pare că vrea să stea prea mult timp pe margine. După ce s-a vorbit despre un eventual transfer la Rapid, pentru fundașul central a mai apărut o variantă, aceea de a reveni la prima iubire, Dinamo București. Tamaș pare să ia în calcul această variantă. El a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri. Prima oară, între 2002 și 2003, fiind apoi transferat la Galatasaray. A revenit în ”Groapă” împrumutat fiind în 2005 și 2008-2009.
Dinamo, care se confruntă cu o situație extrem de dificilă în play-out-ul Ligii 1, se gândește să-i ofere un contract lui Gabi Tamaș. Fostul internațional a confirmat că există discuții cu gruparea din Ștefan cel Mare. ”Exista interes din partea lui Dinamo. Voi vedea in perioada urmatoare ce decizie iau”, a declarat fundașul, pentru ProSport.

Rapid, o altă variantă pentru Gabriel Tamaș

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Cum Gabriel Tamaș și-a încheiat socotelile cu Astra Giurgiu de curând, sezonul următor l-ar putea găsi la o echipă de tradiție, care se regăsește în prezent în Liga a doua, dar care are ambiții uriașe pentru primul eșalon al fotbalului românesc. Potrivit Prosport, fundașul român în vârstă de 36 de ani a fost contactat de giuleșteni, însă există o condiție pentru transfer.
Mutarea va fi dusă la bun sfârșit doar dacă giuleștenii vor promova în Liga 1. Tamaş se pare că a fost uşor de convins, datorită relaţiei excelente pe care o are cu Florin Manea, fostul lui agent, susţine Prosport. Oficialul i-a oferit garanţii lui Tamaş că Rapid va avea un buget impresionant în Liga 1, cu ajutorul căruia va putea face performanţă. Acum rămâne de văzut ce variantă va alege Tamaș.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20