FC Voluntari a pierdut cu 3-2 pe terenul lui Dinamo, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din prima etapă a Ligii 1. Ilfovenii au condus cu 1-0 și au avut o ocazie uriașă de a-și dubla avantajul, însă ratările s-au răzbunat și Dinamo a întors rezultatul prin golurile lui Sorescu.
Voluntariul a egalat la doi, însă Sorescu a reușit hattick-ul și a adus victoria dinamoviștilor. Cei de la Voluntari erau considerați favoriți, în special din cauza problemelor uriașe pe care le are Dinamo, astfel că la final supărarea a fost foarte mare în tabăra oaspeților.

Gabriel Tamaș: "Pentru mine Dinamo nu mai există"

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Gabriel Tamaș, cel care este președinte și jucător la FC Voluntari a fost printre primii care și-au manifestat supărarea. Pe lângă eșecul de pe teren, veteranul din apărarea ilfovenilor a fost foarte afectat de atitudinea suporterilor dinamoviști la adresa sa.
"Păcat că n-am știut să închidem meciul la 1-0. Au marcat ei, prin execuțiile lui Sorescu. Bravo lui, îl felicit. Am mai spus-o, Dinamo e o echipă imprevizibilă.
Fanii lui Dinamo mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute, asta e, mergem înainte (n.r. - fiind ironic). Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, vrem să nu mai avem emoțiile din sezoanele trecute. Chiar nu mă interesează Dinamo, după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!", a declarat Tamaș, citat de gsp.ro.
Gabi Tamaș a jucat în 3 rânduri la Dinamo, câștigând 2 Cupe ale României și o Supercupă în tricoul alb-roșu.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11