După ce transferul lui Moruțan la arabi a picat, formația din Berceni mai ratează o șansă să își rotunjească veniturile.
Man a avut o stagiune foarte bună, astfel că a atras atenția italienilor. Inițial s-a vorbit despre interesul Fiorentinei, pentru ca apoi pe fir să intre Parma.

Man, mult prea scump și riscant pentru Parma

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Presa din Cizmă chiar puncta zilele trecute că formația emiliană e gata să facă o ofertă de 12 milioane de € + bonusuri în funcție de performanțele fotbalistului, o sumă care se apropie de cei 15 milioane de € ceruți de FCSB. În cele din urmă, oficialii clubului au realizat că un astfel de pariu e prea riscant, în contextul în care vorbim de un jucător care are potențial, dar care nu a demonstrat mai nimic.
"Chiar dacă au fost confirmate contactele din ultimele zile, este posibil ca Parma și FCSB să nu fi ajuns la o înțelegere", notează Parma Live, care a stat de vorbă cu unul din oficialii grupării de Serie A.
Directorul sportiv al Parmei, Marcello Carli, nu a vehiculat vreun nume, dar a explicat că sunt șanse mici ca echipa să mai aducă întăriri în perioada următoare. În plus, Man nu cadrează cu tipologia de fotbalist căutat, clubul italian dorindu-și un jucător care să se adapteze repede și să fie o certitudine.
"Până duminică, nu cred că va veni nimeni. Nu putem greși în mercato. Marja de eroare este foarte mică, de aceea căutăm în primul rând jucători care cunosc campionatul, care au evoluat deja în Serie A și care se pot integra cu ușurință", a spus directorul sportiv al clubului emilian, Marcello Carli.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11