Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gardoș a lămurit zvonurile despre transferul în America! "Sper să revin pe teren din ianuarie"

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/11/2019 la 14:40 GMT+2

Florin Gardoș a vorbit despre zvonurile lansate ieri în presă, conform cărora ar putea ajunge la o echipă din campionatul Statelor Unite.

gardos

Credit imagine: Eurosport

Întors în țară pentru câteva zile, Liţă Dumitru, fostul mijlocaș al naționalei României, a vorbit ieri la Digisport despre posibilitatea să plece însoţit de Florin Gardoş în SUA.
Florin merită această şansă. Este un jucător de mare calitate și sunt convins că se va adapta în MLS. Mai întâi trebuie să-şi revină după operaţie. Este un fotbalist de mare valoare.
gardos
Într-un interviu exclusiv oferit pentru Eurosport.ro, Florin Gardoș a declarat că nu știe de vreo ofertă din MLS:
Eu nu știu nimic despre asta. Nu înțeleg de ce nu am fost întrebat eu primul. Chiar m-au sunat prietenii ieri să mă felicite, dar eu le-am zis că nu am primit vreo ofertă. Cu siguranță mi-ar plăcea să joc în America, dar momentan am alte lucruri în minte. Mai întâi vreau să mă fac bine și să revin pe teren. Am început să fac alergare ușoară și sper ca în ianuarie să joc din nou.
Florin Gardoș a suferit o accidentare la genunchi în timpul meciului retur dintre Craiova și Sabail din turul 2 Europa League și a ratat toate meciurile din sezonul actual.
gardos
Sursa: facebook.com/gardos.ro/
Fundașul a început deja recuperarea după operație și ar putea reveni pe teren începând cu luna ianuarie. Doar 15 minute a evoluat Gardoș pentru Universitatea Craiova în acest sezon, iar atunci s-a accidentat.
De-a lungul carierei, Gadoș a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Southampton și Poli Iași. Fotbalistul de 31 de ani a adunat 14 selecții la naționala României și are contract cu Craiova până anul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo