Întors în țară pentru câteva zile, Liţă Dumitru, fostul mijlocaș al naționalei României, a vorbit ieri la Digisport despre posibilitatea să plece însoţit de Florin Gardoş în SUA.
Florin merită această şansă. Este un jucător de mare calitate și sunt convins că se va adapta în MLS. Mai întâi trebuie să-şi revină după operaţie. Este un fotbalist de mare valoare.
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712109.jpg
Romanian Liga I
Academica Clinceni a făcut sărbătoare după calificarea în premieră în playoff
09/04/2021 LA 19:40
Într-un interviu exclusiv oferit pentru Eurosport.ro, Florin Gardoș a declarat că nu știe de vreo ofertă din MLS:
Eu nu știu nimic despre asta. Nu înțeleg de ce nu am fost întrebat eu primul. Chiar m-au sunat prietenii ieri să mă felicite, dar eu le-am zis că nu am primit vreo ofertă. Cu siguranță mi-ar plăcea să joc în America, dar momentan am alte lucruri în minte. Mai întâi vreau să mă fac bine și să revin pe teren. Am început să fac alergare ușoară și sper ca în ianuarie să joc din nou.
Florin Gardoș a suferit o accidentare la genunchi în timpul meciului retur dintre Craiova și Sabail din turul 2 Europa League și a ratat toate meciurile din sezonul actual.
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712100.jpg
Sursa: facebook.com/gardos.ro/
Fundașul a început deja recuperarea după operație și ar putea reveni pe teren începând cu luna ianuarie. Doar 15 minute a evoluat Gardoș pentru Universitatea Craiova în acest sezon, iar atunci s-a accidentat.
De-a lungul carierei, Gadoș a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Southampton și Poli Iași. Fotbalistul de 31 de ani a adunat 14 selecții la naționala României și are contract cu Craiova până anul viitor.
Liga Campionilor UEFA
Atletico Madrid – Chelsea, la București. Gardoș, amintiri frumoase cu englezii: "O nebunie totală"
23/02/2021 LA 13:45
Romanian Liga I
LIVEBLOG| A început ultima etapă din grupele Cupei României! Primele 2 echipe calificate în sferturi
ACUM 9 ORE