Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gaz Metan - Dinamo 1-3. "Câinii", la prima victorie sub comanda lui Contra, în noul sezon din Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/09/2020 la 01:05 GMT+3

Dinamo s-a impus pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, în etapa a 4-a din Liga 1. Spaniolii aduși de Cosmin Contra au ieșit din nou la rampă și au pus umărul la prima victorie a "câinilor" în noul sezon.

Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo putea deschide scorul încă din minutul 15, când Deian Sorescu l-a driblat pe Chamed și a tras spre poarta lui Gaz Metan. Mingea a lovit numai plasa laterală, iar medieșenii au răsuflat ușurați.
Gazdele au oferit replica în minutul 25, când Chamed a executat periculos o lovitură liberă. Mejias a intervenit și a păstrat tabela intactă. Adam Nemec, revenit la Dinamo în această vară, a reușit să înscrie la faza următoare, cu capul, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.
Gaz Metan a avut ultima mare ocazie a primei reprize, când Butean a prins un șut violent din careu, dar Mejias a fost atent și a reținut.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3. "Câinii", la prima victorie din noul sezon

Dinamo a ieșit mai montată de la vestiare și a deschis scorul în minutul 48. Juan Camara l-a servit excelent pe Gonzalez cu o pasă la marginea careului, iar jucătorul din Venezuela a finalizat cu un șut la colțul lung.
Formația lui Dusan Uhrin a trecut pe lângă egalare după o oră de joc, când Sanoh a trimis în bară. Dinamo a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 73, după un fault comis în careu de Droppa asupra lui Camara. Deian Sorescu a executat penalty-ul, Buzbuchi a apărat, iar mingea a sărit norocos la mijlocașul lui Dinamo care n-a mai iertat.
Juan Camara a dus scorul la 3-0 în minutul 83, după o pasă a lui Fabbrini. Spaniolul l-a învins pe portarul lui Gaz Metan cu un șut la colțul lung. Medieșenii au înscris golul de onoare în penultimul minut de joc, prin Cardoso, după o dezorganizare în defensiva lui Dinamo.
S-a încheiat 3-1 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din noul sezon din Liga 1. "Câinii" au încheiat etapa a 4-a pe locul 9, cu 5 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo