Dinamo putea deschide scorul încă din minutul 15, când Deian Sorescu l-a driblat pe Chamed și a tras spre poarta lui Gaz Metan. Mingea a lovit numai plasa laterală, iar medieșenii au răsuflat ușurați.
Gazdele au oferit replica în minutul 25, când Chamed a executat periculos o lovitură liberă. Mejias a intervenit și a păstrat tabela intactă. Adam Nemec, revenit la Dinamo în această vară, a reușit să înscrie la faza următoare, cu capul, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.
Gaz Metan a avut ultima mare ocazie a primei reprize, când Butean a prins un șut violent din careu, dar Mejias a fost atent și a reținut.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3. "Câinii", la prima victorie din noul sezon

Dinamo a ieșit mai montată de la vestiare și a deschis scorul în minutul 48. Juan Camara l-a servit excelent pe Gonzalez cu o pasă la marginea careului, iar jucătorul din Venezuela a finalizat cu un șut la colțul lung.
Formația lui Dusan Uhrin a trecut pe lângă egalare după o oră de joc, când Sanoh a trimis în bară. Dinamo a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 73, după un fault comis în careu de Droppa asupra lui Camara. Deian Sorescu a executat penalty-ul, Buzbuchi a apărat, iar mingea a sărit norocos la mijlocașul lui Dinamo care n-a mai iertat.
Juan Camara a dus scorul la 3-0 în minutul 83, după o pasă a lui Fabbrini. Spaniolul l-a învins pe portarul lui Gaz Metan cu un șut la colțul lung. Medieșenii au înscris golul de onoare în penultimul minut de joc, prin Cardoso, după o dezorganizare în defensiva lui Dinamo.
S-a încheiat 3-1 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din noul sezon din Liga 1. "Câinii" au încheiat etapa a 4-a pe locul 9, cu 5 puncte.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11