Chiar dacă FCSB s-a deplasat la Mediaș fără titularii obișnuiți, roș-albaștrii s-au impus cu 1-0. Scorul a fost deschis în minutul 21 prin Vînă după un șut imparabil din afara careului.
Gaz Metan a avut și ea ocazii, printre care și o bară, însă oaspeții au fost cei cu ratările imense. În urma acestui rezultat, FCSB ocupă locul patru din play-off, cu 31 de puncte. Gaz Metan Mediaș este pe șase, cu 25 de puncte.
FCSB este deja calificată pentru Europa League după ce a câștigat Cupa României învingând-o pe Sepsi în finală astfel că această partidă nu a avut, practic, nicio miză pentru bucureșteni. Urmează meciul cu Astra de acasă iar Mediaș va merge la Botoșani. FCSB mai are de disputat între timp și restanța cu CFR Cluj.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 5 ORE
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Marius Constantin, Larie, Velisar (Dogaru ’54) – Droppa, De Moura – Ciocan, Chamed (Nicula ’83), Trif (Diakota ’74) – Cardoso (Avram ’84). Antrenor: Dusan Uhrin
FCSB: Vlad – Pantea, Cristea, Miron, Panţîru – Moruţan, Perianu (Soiledis ’81), Vînă – Niţă (Pandele ’46), Petre (Istrate ’46), Dumitru (Olaru ’46). Antrenor: Toni Petrea
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54