FCSB venea la Mediaș cu șansa de a se desprinde la vârful clasamentului din Liga 1. Echipa lui Toni Petrea putea profite de pașii greșiți făcuți de Universitatea Craiova și CFR Cluj iar bucureștenii au început tare meciul.
În minutul 5 Moruțan, după o pasă a lui Tănase, a trimis mingea în stâlpul din stânga al lui Buzbuchi. Doar șase minute mai târziu, după un debut de meci dominat clar de bucureșteni, Darius Olaru a înscris împotriva fostei sale echipe printr-o lovitură de cap după o centrare excelentă a lui Olimpiu Moruțan.
Bucuria a fost de scurtă durată pentru FCSB pentru că în minutul 14 Valentin Crețu l-a faultat în careu pe Nițu iar Ronaldo Deaconu a transformat fără probleme penalty-ul.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
După ce Moruțan a ratat singurul cu portarul în urma unui contraatac rapid al oaspeților, FCSB a revenit în avantaj în minutul 31 când Olaru a reușit dubla în urma unei pase a lui Tănase.

Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Toni Petrea continuă startul excelent de sezon

Repriza a doua a început cu ocazii de ambele părți. Mai întâi FCSB a ratat printr-un șut slab al lui Sergiu Buș după o lansare sublimă a lui Perianu pentru ca peste trei minute Dumitru Cardoso să-i trimită o pasă excelentă lui Valente, chiar a trimis în Andrei Vlad, însă, din șase metri.
Valente s-a revanșat însă în minutul 60. Același Cardoso trimite o diagonală extraordinară, preluarea lui Valente a fost una extraordinară fiind o urmată de o reluare exactă, care l-a învins pe Vlad și a adus egalarea pentru Gaz Metan.
În minutul 90, Octavian Popescu a fost faultat în careu iar Sergiu Buș a transformat lovitura de departajare fără probleme. Astfel, FCSB a obținut victoria și se detașează la două puncte distanță de Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20