CFR Cluj este în căutarea unui nou antrenor după despărțirea de Dan Petrescu și chiar dacă până acum nu s-au vehiculat decât nume de antrenori români, nu este exclus ca un tehnician străin să ajungă la Cluj.
Italienii de la Gazzetta dello Sport scriu că CFR Cluj este în negocieri Fabio Pecchia, fost antrenor al Veronei, pentru preluarea echipei. Cotidianul italian notează că acesta a fost în contact în ultimele zile cu oficialii campioanei, dar specifică faptul că antrenorul de 47 de ani nu este singura variantă a ardelenilor, purtându-se în paralel negocieri și cu Edi Iordănescu.

Fabio Pecchia are în CV o promovare cu Verona în Serie A

Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM 16 ORE
Fabio Pecchia a fost un mijlocaș decent în fotbalul italian, jucând un sezon și la Juventus (1997-1998), alături de care a câștigat singurele trofee din cariera de fotbalist: campionatul și Supercupa Italiei. De asemenea, Pecchia a bifat și 11 prezențe în naționala de tineret a "Squadrei Azzura", dar ulterior nu a confirmat și la seniori.
În 2009 s-a retras din activitatea de jucător și a început-o pe cea de antrenor. După ce le-a pregătit pe modestele AS Gubbio și Latina Calcio, Pecchia a fost secundul lui Rafa Benitez timp de 3 sezoane. Acesta l-a urmat pe antrenorul iberic la Napoli, Real Madrid și Newcastle.
În 2016 a devenit antrenor principal la Hellas Verona, unde a petrecut 2 sezoane, reușind să promoveze echipa în Serie A după primul sezon. În 2019 a avut o aventură de o jumătate de an în Japonia, unde a antrenat-o pe Avispa Fukuoka, iar în sezonul trecut a antrenat echipa U23 a lui Juventus.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
26/09/2021 LA 20:20
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39