Abia revenit în echipă, Elvir Koljic a suferit o nouă accidentare și va rata următoarele trei meciuri ale Universității Craiova, potrivit Antena Sport. Koljic, aflat în procesul de recuperare, după accidentarea teribilă suferită la începutul lunii octombrie 2020, într-un meci cu Iași, va trebui să mai aștepte pentru revenirea în lotul oltenilor.
Atancatul bosniac în vârstă de 25 de ani ar fi simțit o durere musculară în timpul programului de recuperare. Craiovenii, drept consecință, au luat decizia de a nu forța o revenire a lui Koljic în echipă, fapt pentru care pauza internațională va fi folosită de bosniac să continue recuperarea și să scape de ultima accidentare pe care a căpătat-o. Transferat în schimbul a 450.000 de euro în urmă cu trei ani, Elvir Koljic a jucat 46 de meciuri pentru Craiova. El a marcat 26 de goluri.

Continuă perioada nefastă pentru Elvir Koljic, atacantul Universității Craiova

Romanian Liga I
Koljic, OUT până în 2023! Fotbalistul Craiovei, operat la piciorul la care a mai avut probleme
06/09/2022 LA 16:56
Deși avusese un start extraordinar de sezon, Elvir Koljic a suferit o accidentare îngrozitoare în meciul cu Poli Iași, din etapa a 6-a din Liga 1 (octombrie 2020). Atacantul Universității Craiova a fost faultat extrem de dur de Marius Mihalache și a suferit o ruptură de gleznă. Ulterior, bosniacul a primit un diagnostic îngrozitor: fractură de peroneu, chiar deasupra gleznei.
Golgheterul Craiovei din sezonul curent și-a rupt glezna în minutul 36, după o intrare criminală, din lateral, a lui Marius Mihalache. Fundașul celor de la Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost înspăimântător. Pe imaginile din timpul meciului se putea observa cum glezna bosniacului s-a deplasat din poziția normală.
Fotbal
Ce se întâmplă cu Elvir Koljic după ce a fost "rupt" de Mihalache: "Moralul e total afectat!"
26/10/2020 LA 12:32
Romanian Liga I
Craiova - Viitorul 3-1 | Revenirea lui Koljic aduce victoria. Pițurcă duce Craiova pe locul 2
07/10/2019 LA 10:53