La finalul meciului, Gică Hagi a anunțat că un jucător important de la echipa sa va pleca la finele acestei stagiuni a Ligii 1. Chiar dacă a refuzat să vorbească despre prestația echipei lui în fața lui Sepsi, Hagi și-a arătat regretul cu privire la pierderea unui jucător pe care-l consideră extrem de important pentru Viitorul.
Este vorba de Cristi Ganea, care a jucat ultimul meci pentru Viitorul. Fundaşul se va întoarce la Athletic Bilbao, echipă de la care a fost împrumutat: "A alergat cel mai mult. Şi-a dorit cel mai mult, l-am felicitat. Asta e. Păcat, am pierdut un jucător mare", a declarat Gică Hagi la finalul partidei.

Cristi Ganea revine la Athltic Bilbao

Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 3 ORE
Cu o cotă de piață de 800.000 de euro, Ganea şi-a început cariera la juniorii de la Basconia şi Indartsu. După Mallorca B şi Santanyi, el a ajuns în România, unde a evoluat pentru ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov și Viitorul Constanța. Ganea a revenit în Dobrogea la începutul lui 2020, în iarnă, pentru un împrumut pe 6 luni. Fotbalistul a și marcat un gol în această perioadă pentru Viitorul.
Din păcate, în Spania a jucat doar 67 de minute pentru Bilbao, în două partide, iar apoi a fost trimis ca împrumut la Numancia: "Mai am un an de contract cu ei, voi încerca să dau totul la antrenamente, să fac pregătirea de vară cât mai bună şi sper să prind lotul şi să joc des în prima ligă. Vreau să rămân cât mai mult afară, în Spania, în primul rând, pentru că acolo am crescut, ştiu limba, ştiu fotbalul de acolo şi cred că pot să fac faţă acolo. Vreau să joc în fața marilor rivale Barca și Real”, a spus Ganea pentru Telekom Sport.
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02