FC Viitorul a reușit să obțină un punct din deplasarea de la Iași prin golul lui Iancu din repriza a doua, iar Gică Hagi s-a declarat mulțumit de rezultat și de faptul că echipa și-a atins obiectivul, acela de a încheia playout-ul pe primul loc. Cu toate astea, antrenorul Viitorului a vorbit și despre situația de la CFR Cluj și Dinamo, care au mai multe cazuri de infectare confirmate.
'Regele' a refuzat să comenteze deciziile, însă a reamintit că el s-a opus încă de la început reluării campionatului: “Eu vă zic un singur lucru, vă amintesc declarația mea. Am fost primul care a zis-o. Era bine să nu se joace. Dacă s-a început, acum ce să zic. Trebuie să tac din gură din postura în care sunt. Trebuie să ne preocupăm de alte lucruri, de bugete, să vedem cum ținem jucătorii, cum să facem să fim mai puternici. Dacă s-a dat drumul la treabă, acum să vedem ce va fi. Eu sunt salvat și nu are rost să vorbesc, nu decid eu. Nu comentez ce spun alții, nu vreau să creez mai mult circ decât e. Eu stau liniștit la Ovidiu, la Mamaia, atent la nevoile noastre. Mă concentrez pe probleme interne”.

Gică Hagi, mulțumit de rezultatele înregistrate de Viitorul

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"E un punct care ne aduce liniște și suntem fericiți. Toate echipele luptă să rămână în prima ligă, iar noi ne-am atins obiectivul. Am fost serioși și acum putem sărbători. Eu sunt salvat și nu are rost să vorbesc despre situația din Liga 1, nu decid eu. Nu comentez ce spun alții, nu vreau să creez mai mult circ decât e. Eu stau liniștit la Ovidiu, mă concentrez pe problemele interne. Obiectivul e acum să jucăm fotbal, să ne impunem stilul. Pe teren vom da minute tuturor. Sunt jucători care merită să joace" a declarat Gheorghe Hagi după meci.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11