Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, nemulțumit de plecarea unui jucător: "Merita transferul, dar nu pe acea sumă"

Cosmin Cioboata

Publicat 04/02/2020 la 12:22 GMT+2

Viitorul a câștigat pe final meciul cu Poli Iași, din etapa 23 a Ligii 1, și s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului 4.

viitorul

Credit imagine: Eurosport

Jacques Zoua și Gabi Iancu au înscris golurile formației lui Gică Hagi în minutele 80 și 85, după ce Poli Iași, antrenată de Mircea Rednic, reușise să deschidă scorul prin Michael Omoh.
La finalul duelului de la Iași, Hagi a vorbit despre prestația echipei sale, care s-a trezit târziu, dar a reușit să plece cu cele 3 puncte în cele din urmă:
"Știam că va fi greu pentru că îl cunoșteam pe Mircea Rednic. A adus jucători foarte buni la Iași. La pauză, le-am spus jucătorilor să creadă până în ultimele minute. S-a văzut că echipa a fost bine pregătită. Am fost surprins de golul primit, dar important este că echipa nu a cedat. Și schimbările au fost bune, am fost inspirat.", a spus Gheorghe Hagi.
viitorul

Hagi, nemulțumit de suma de transfer a lui Țîru

Hagi a vorbit și despre transferul lui Bogdan Țîru la Jagiellonia Bialystok. Tehnicianul Viitorului consideră că suma plătită de polonezi, 600.000 euro, a fost prea mică:
"Era de 10 ani la noi. Era ultimul care nu plecase și a fost o șansă bună pentru el. Știam de câteva zile că va pleca, chiar dacă nu am fost mulțumiți de sumă. Merita să plece, chiar dacă era un jucător foarte important pentru noi.", a mai declarat Hagi.
Viitorul se află pe locul 5 în Liga 1, cu numai 3 etape rămase din sezonul regulat. Următorul meci al constănțenilor va fi duminică, pe teren propriu, împotriva Universității Craiova.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo