Recent, Grupul de Lucru format de FRF a anunțat că termenul cel mai apropiat pentru reluarea competițiilor din România ar putea fi 16 mai 2020, dacă situația privind epidemia se va îmbunătăți în jurul acestei date.
Gică Hagi a comentat situația actuală în care se află fotbalul românesc. "Regele" consideră că sezonul aflat în desfășurare este compromis, iar echipele ar trebui să se gândească deja la următoarea stagiune.
"Creionez ce trebuie să facem după această criză. Ideea mea e simplă, eu plec de la simplu la complicat. Adică să ne gândim foarte serios la noul sezon. Acest sezon e compromis! Este o criză mondială, care va aduce multe minusuri. Trebuie să le analizăm bine.", a spus Hagi pentru DigiSport.
Romanian Liga I
Gică Hagi revine pe banca tehnică a unei echipe din România! Unde va antrena
07/06/2021 LA 11:09

Hagi: "Trebuie să fim responsabili"

De aceea cred că a întârziat și acest Campionat European. Eu cred că e mai important cum vom arăta în următorul sezon. Acum trebuie să ne concentrăm pe această grijă, fiecare să fie responsabil. Să respectăm cât mai bine aceste reguli. Nu știm când se va termina și nu cred că putem să speculăm.", a mai adăugat "Regele".
Liga 1 a fost întreruptă după 2 etape desfășurate în play-off și play-out. Viitorul, echipa lui Gică Hagi, se află pe primul loc în play-out, cu un avans de 5 puncte față de urmăritoarea Sepsi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Viitorul - Dinamo 1-2 | "Câinii" iau o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării
02/05/2021 LA 17:29
Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25