AA

Gică Hagi nu crede că fotbalul se va relua prea curând: "Sezonul actual este compromis!"

Gică Hagi nu crede că fotbalul se va relua prea curând: "Sezonul actual este compromis!"

20/03/2020 la 18:14Actualizare 20/03/2020 la 18:15

Sezonul curent din Liga 1 a fost suspendat până luna viitoare, ca urmare a pandemiei de coronavirus anunțată de OMS.

Recent, Grupul de Lucru format de FRF a anunțat că termenul cel mai apropiat pentru reluarea competițiilor din România ar putea fi 16 mai 2020, dacă situația privind epidemia se va îmbunătăți în jurul acestei date.

Gică Hagi a comentat situația actuală în care se află fotbalul românesc. "Regele" consideră că sezonul aflat în desfășurare este compromis, iar echipele ar trebui să se gândească deja la următoarea stagiune.

Hagi: "Trebuie să fim responsabili"

De aceea cred că a întârziat și acest Campionat European. Eu cred că e mai important cum vom arăta în următorul sezon. Acum trebuie să ne concentrăm pe această grijă, fiecare să fie responsabil. Să respectăm cât mai bine aceste reguli. Nu știm când se va termina și nu cred că putem să speculăm.", a mai adăugat "Regele".

Liga 1 a fost întreruptă după 2 etape desfășurate în play-off și play-out. Viitorul, echipa lui Gică Hagi, se află pe primul loc în play-out, cu un avans de 5 puncte față de urmăritoarea Sepsi.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.