Hagi a luat o pauză de la fotbal după 6 ani petrecuți pe banca Viitorului. Totuși, fostul decar al "Generației de Aur" nu exclude posibilitatea să revină la clubul pe care l-a înființat chiar el în 2009. Pentru acest lucru, Gică Hagi spune că ar trebui să vină mai mulți parteneri puternici.
"Această decizie, din punctul meu de vedere, a fost logică. Era normal ca după 10 ani în care am muncit foarte mult la Academie și 6 ani la echipa mare, să vină și ziua în care să las locul altcuiva. S-a terminat un ciclu, am scos și o carte despre performanțele mele. Am dus echipa la un nivel destul de bun. An de an am luat-o de la capăt, cu toate plusurile și minusurile. Vreau o pauză, apoi va urma altă provocare.
Plăcerea de a antrena nu a dispărut, simt nevoia să fiu pe teren. Bineînțeles că mă văd să revin. Când vom avea parteneri să putem face performanță în Europa, vom vedea, negociem. Nu știu cât durează pauza. Săptămâna viitoare se poate termina vacanța.", a spus Gică Hagi, pentru Telekom Sport.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Gică Hagi: "Mi-aș dori să antrenez o echipă care vrea să câștige în Europa"

Întrebat despre viitoarea sa provocare, Gică Hagi a recunoscut că și-ar dori să antreneze o echipă cu pretenții în cupele europene. De asemenea, "Regele" nu ar refuza o ofertă din afara Europei, dacă va fi pe placul său:
"Mi-aș dori să antrenez o echipă care să vrea să câștige și în Europa. Contează ambiția, obiectivul! Mă văd și în afara Europei, oriunde.", a mai adăugat Hagi.
Hagi l-a lăsat în locul său pe banca Viitorului pe Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, fostul tehnician al celor de la Al Ahli, din Qatar. De-a lungul carierei sale, ibericul le-a mai pregătit pe CD Villaralbo, CD Guijuelo, Real Valladolid B și Leonesa, formații din ligile inferioare din Spania.

Gică Hagi și-a dat demisia de pe banca Viitorului, după 6 ani

În urmă cu o săptămână, Gică Hagi și-a anunțat retragerea din funcția de manager al echipei înființate de el în 2009. "Regele" a pregătit prima echipă a constănțenilor începând cu 2014, cucerind 3 trofee: titlu în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019).
În perioada 2014-2020, Hagi a pregătit-o pe Viitorul în 244 de meciuri, înregistrând 112 victorii, 53 de egaluri și 79 de înfrângeri.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20