Ne bucurăm că s-a terminat cu bine play-out-ul, a fost un an atipic și mă bucur că l-am terminat. Vrem să revenim la identitatea inițială, să ne bazăm pe tineri din Academie, să le dăm încredere. Vrem să revenim la sistemul de joc pe care l-am avut la începutul proiectului, ați văzut ce posesie am avut astăzi. Mai avem trei zile, după aceea vom vorbi și de noul antrenor.
Deocamdată este doar la nivel de proiect (n.r fuziune Farul - Viitorul). Noi vrem să ne concentrăm pe finalul de sezon, iar de luni vom discuta. Eu cred că atunci când două forțe se unesc, rezultanta este mai puternică. Dacă acest lucru se va întâmpla, echipa rezultată va fi puternică. Noi n-am discutat încă despre noul sezon, trebuie să terminăm actualul sezon", a declarat Gheorghe Popescu, după victoria cu Chindia, conform DigiSport.

Viitorul merge în barajul pentru Conference League

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 21 ORE
Meciul le-a opus pe cele mai bune echipe din play-out (UTA nu are licenţă de cupele europene, iar FC Viitorul avea avantaj în meciurile directe Gaz Metan Mediaş, n. red.).
Chindia, care nu i-a putut utiliza pe cei trei jucători împrumutaţi de FC Viitorul, Tiberiu Căpuşă, Paul Iacob şi Marco Dulca, a deschis scorul prin Daniel Popa (6). FC Viitorul a egalat prin Andrei Artean (38), cu o lovitură de cap, după un corner, iar în debutul reprizei secunde a preluat controlul conducerea prin golul înscris de Ely Fernandes (50), cu un şut din 6 metri.
Echipa antrenată de Emil Săndoi a egalat prin internaţionalul moldovean Vadim Raţă (64), cu un şut deviat. Congolezul Juvhel Tsoumou, lansat de Răzvan Grădinaru, a marcat golul victoriei (86).
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36