Astăzi a fost ziua demiterilor în Liga 1. CFR Cluj s-a despărțit de Dan Petrescu, iar la scurt timp și cei de la Viitorul au rămas fără antrenor. Clubul dobrogean a anunțat că a întrerupt colaborarea cu ibericul Ruben de la Barrera, care fususe numit antrenor la începutul acestui sezon. Rezultatele slabe din acest start de stagiune și jocul modest al echipei au dus la ruperea contractului, astfel că Viitorul este acum în căutarea unui tehnician.
Deocamdată nu se știe cine va conduce echipa, dar cert este că noul antrenor va fi un român, așa cum a anunțat Gică Popescu la scurt timp după anunțul despărțirii de spaniol.
"Am reziliat cu Ruben, ne-am strâns mâinile şi ne-am mulțumit. Noi pentru munca lui, el pentru că i-am dat o şansă să antreneze o echipă de Liga 1. De acum începem negocierile pentru noul antrenor. Nu va fi simplu, pentru că el trebuie să fie un adevărat manager, să aibă în vedere şi echipa secundă a clubului. Va fi cel mai probabil un român, pentru că e greu în plin campionat să aduci un străin care să nu cunoască Liga 1", a declarat Popescu pentru Prosport.
Romanian Liga I
Gică Hagi revine pe banca tehnică a unei echipe din România! Unde va antrena
07/06/2021 LA 11:09

Hagi nu revine pe banca Viitorului

Imediat după vestea plecării lui Ruben de la Barrera, mulți specialiști au pus problema revenirii lui Gică Hagi pe banca echipei, dar Popescu a subliniat că această variantă pică din start: "Este exclus ca Gică Hagi să revină acum pe banca Viitorului. Avem câteva nume, iar zilele următoare vom lua o decizie."
Viitorul este pe poziția a 7-a în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în cele 11 etape disputate. De asemenea, echipa de la malul mării a părăsit Cupa României, fiind învinsă categoric de Dinamo, scor 3-0. Sub conducerea tehnică a lui Ruben de la Barrera, Viitorul a jucat 12 partide, având un bilanț de 4 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri.
Romanian Liga I
Viitorul - Dinamo 1-2 | "Câinii" iau o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării
02/05/2021 LA 17:29
Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25