Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Popescu, prima reacție după amânarea meciului Viitorul - Academica Clinceni

Irina Aldea

Actualizat 10/07/2020 la 19:33 GMT+3

Meciul dintre Viitorul și Academica Cliceni, programat vineri în cadrul etapei a 9-a din play-out-ul Ligii 1, a fost amânat pentru mâine, la ora 15.

Gică Popescu

Credit imagine: Eurosport

Meciul Viitorul - Academica Clinceni, din runda a noua a play-out-ului Ligii 1, ar fi trebuit să înceapă azi la ora 18, însă au apărut probleme cu testele jucătorilor lui Gheorghe Hagi la Ovidiu, iar meciul a fost amânat pentru mâine. Din păcate, startul meciului a fost decalat inițial cu o oră. Se așteaptă rezultatele testelor pentru COVID-19 făcute pentru 7 dintre jucători. Oaspeții s-au arătat deranjați de decizia arbitrului.
Oficial! Din cauza rezultatelor invalide a 7 persoane din cadrul formație noastre, observatorul de joc din partea LPF a decis ca partida dintre FC Viitorul Constanța și Academica Clinceni, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 10 iulie, de la ora 18:00, să aibă loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15:00! - comunicatul Viitorului
Tot azi se dispută, dar în grupa de play-off, meciul dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu, de la ora 20.30.

Prima reacție după amânarea meciului Viitorul - Academica

”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Jucătorii vor fi testați din nou în această seară și mâine dimineață vom primi rezultatul. Mâine de la 15:30 este singurul interval orar în care putem juca și meciul să fie televizat. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum. Și noi suntem supărați, am făcut un program, cine se aștepta să avem asemenea rezultate la teste? Am aflat la ora 17:00 și exista pericolul ca cineva să fie pozitiv”, a declarat Gică Popescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo