Meciul Viitorul - Academica Clinceni, din runda a noua a play-out-ului Ligii 1, ar fi trebuit să înceapă azi la ora 18, însă au apărut probleme cu testele jucătorilor lui Gheorghe Hagi la Ovidiu, iar meciul a fost amânat pentru mâine. Din păcate, startul meciului a fost decalat inițial cu o oră. Se așteaptă rezultatele testelor pentru COVID-19 făcute pentru 7 dintre jucători. Oaspeții s-au arătat deranjați de decizia arbitrului.
Oficial! Din cauza rezultatelor invalide a 7 persoane din cadrul formație noastre, observatorul de joc din partea LPF a decis ca partida dintre FC Viitorul Constanța și Academica Clinceni, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 10 iulie, de la ora 18:00, să aibă loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15:00! - comunicatul Viitorului
Tot azi se dispută, dar în grupa de play-off, meciul dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu, de la ora 20.30.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54

Prima reacție după amânarea meciului Viitorul - Academica

”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Jucătorii vor fi testați din nou în această seară și mâine dimineață vom primi rezultatul. Mâine de la 15:30 este singurul interval orar în care putem juca și meciul să fie televizat. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum. Și noi suntem supărați, am făcut un program, cine se aștepta să avem asemenea rezultate la teste? Am aflat la ora 17:00 și exista pericolul ca cineva să fie pozitiv”, a declarat Gică Popescu.
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
26/11/2021 LA 09:19