Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gigi Mulțescu a dezvăluit de ce a lipsit Adam Nemec din lotul lui Dinamo la meciul cu Clinceni

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/04/2021 la 12:56 GMT+3

Adam Nemec (35 de ani) nu a fost în lotul lui Dinamo pentru meciul cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Gheorghe Mulțescu

Credit imagine: Getty Images

Dinamo a pierdut cu 3-1 acasă împotriva Academica Clinceni iar câinii sunt din ce în ce mai aproape de retrogradare. Gigi Mulțescu este și el la un pas să plece de la club, iar aseară a fost notabilă și absența din lot a lui Adam Nemec.
Dacă inițial nu se știa de ce acesta nu a fost prezent, antrenorul Gigi Mulțescu a oferit explicații după partidă.
"Nu, să ştii că aici este o situaţie obiectivă. Deocamdată noi am convenit că nu spunem motivul. Dar el ne-a spus clar, e o chestie de viaţă şi de moarte. Nu pot să spun mai mult pentru că nu am ok-ul de la el. Şi băieţii au avut, nu ştiu dacă aţi observat, (n.r. un mesaj) de susţinere... Banner este mult spus, un tricou, că jucăm şi pentru Adam Nemec", a declarat Mulțescu pentru DigiSport.

Gigi Mulțescu, aproape să o părăsească pe Dinamo

„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat.
Trăiesc o senzație de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu” a declarat Mulțescu după înfrângerea cu Clinceni, echipă care a prins pentru prima dată în istorie un loc de playoff.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo