Dinamo a pierdut cu 3-1 acasă împotriva Academica Clinceni iar câinii sunt din ce în ce mai aproape de retrogradare. Gigi Mulțescu este și el la un pas să plece de la club, iar aseară a fost notabilă și absența din lot a lui Adam Nemec.
Dacă inițial nu se știa de ce acesta nu a fost prezent, antrenorul Gigi Mulțescu a oferit explicații după partidă.
"Nu, să ştii că aici este o situaţie obiectivă. Deocamdată noi am convenit că nu spunem motivul. Dar el ne-a spus clar, e o chestie de viaţă şi de moarte. Nu pot să spun mai mult pentru că nu am ok-ul de la el. Şi băieţii au avut, nu ştiu dacă aţi observat, (n.r. un mesaj) de susţinere... Banner este mult spus, un tricou, că jucăm şi pentru Adam Nemec", a declarat Mulțescu pentru DigiSport.
Romanian Liga 2
Dinamo și-a găsit stadion! Unde va juca după suspendarea primită după derby-ul cu CSA Steaua
ACUM 10 ORE

Gigi Mulțescu, aproape să o părăsească pe Dinamo

„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat.
Trăiesc o senzație de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu” a declarat Mulțescu după înfrângerea cu Clinceni, echipă care a prins pentru prima dată în istorie un loc de playoff.
Romanian Liga 2
Dinamo nu scapă de probleme! Un fundaș din lotul "câinilor" vrea să se retragă din fotbal
22/09/2022 LA 13:42
Fotbal
Când joacă Steaua, Dinamo și Rapid în play-off-ul Cupei României! Programul meciurilor
21/09/2022 LA 15:03