Situația de la Dinamo este în continuare foarte tensionată. Banii promiși de noii investitori nu au ajuns la club, iar pe plan sportiv lucrurile stau la fel de prost. "Alb-roșii" au remizat aseară cu Astra, iar la final Cosmin Contra a dat de înțeles că ar putea pleca de la echipă, astăzi urmând să aibă loc o întâlnire decisivă cu directorul sportiv.
Conform gsp.ro, oficialii dinamoviști s-au gândit deja la mai multe variante pentru înlocuirea lui Contra, iar numele lui Gigi Mulțescu apare în capul listei. Spaniolii de la conducerea lui Dinamo încearcă să-i liniștească pe fani, iar readucerea lui Mulțescu pe bancă ar fi printre puținele agreate de suporteri, care au început să își piardă încrederea în promisiunile spaniolilor.

Gheorghe Mulțescu: "Nu pot să mă arunc cu capul înainte"

Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27
Întrebat despre posibilitatea întoarcerii la Dinamo, Gheorghe Mulțescu a declarat într-o emisiune la Digi Sport că deocamdată nu a primit o astfel de propunere, dar a susținut că se va gândi de 2 ori înainte de a accepta această posibilitate.
"Dacă primesc un telefon, mă aștept la o discuție civilizată, apoi vedem ce se întâmplă. Până acum, n-a fost niciun interes.
Nu cred că i-aș dezamăgi pe fani dacă nu aș veni. Nu pot să mă arunc cu capul înainte. Am contribuit o dată la salvarea echipei, dar nu pot fi ales doar pentru acest gen de probleme. Dacă ar fi să vină interesul, ne așezăm să vedem care sunt datele problemei.", a declarat Mulțescu la Digi Sport Matinal, citat de gsp.ro.
Gheorghe Mulțescu a fost antrenorul "câinilor" în finalul sezonului trecut și la începutul actualei stagiuni, dar a fost îndepărtat pentru venirea lui Cosmin Contra. Conform acelorași informații de pe gsp.ro, pe lista celor de la Dinamo se mai află Cornel Țălnar, Mircea Rednic, dar ar exista și varianta unui antrenor străin.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12