Situația de la Dinamo este în continuare foarte tensionată. Banii promiși de noii investitori nu au ajuns la club, iar pe plan sportiv lucrurile stau la fel de prost. "Alb-roșii" au remizat aseară cu Astra, iar la final Cosmin Contra a dat de înțeles că ar putea pleca de la echipă, astăzi urmând să aibă loc o întâlnire decisivă cu directorul sportiv.

Conform gsp.ro, oficialii dinamoviști s-au gândit deja la mai multe variante pentru înlocuirea lui Contra, iar numele lui Gigi Mulțescu apare în capul listei. Spaniolii de la conducerea lui Dinamo încearcă să-i liniștească pe fani, iar readucerea lui Mulțescu pe bancă ar fi printre puținele agreate de suporteri, care au început să își piardă încrederea în promisiunile spaniolilor.

Romanian Liga I
ANALIZĂ EUROSPORT | Exodul spaniolilor în Liga 1. 16 iberici evoluează în campionatul României
22/11/2020 LA 08:42

Gheorghe Mulțescu: "Nu pot să mă arunc cu capul înainte"

Întrebat despre posibilitatea întoarcerii la Dinamo, Gheorghe Mulțescu a declarat într-o emisiune la Digi Sport că deocamdată nu a primit o astfel de propunere, dar a susținut că se va gândi de 2 ori înainte de a accepta această posibilitate.

"Dacă primesc un telefon, mă aștept la o discuție civilizată, apoi vedem ce se întâmplă. Până acum, n-a fost niciun interes.

Nu cred că i-aș dezamăgi pe fani dacă nu aș veni. Nu pot să mă arunc cu capul înainte. Am contribuit o dată la salvarea echipei, dar nu pot fi ales doar pentru acest gen de probleme. Dacă ar fi să vină interesul, ne așezăm să vedem care sunt datele problemei.", a declarat Mulțescu la Digi Sport Matinal, citat de gsp.ro.

Gheorghe Mulțescu a fost antrenorul "câinilor" în finalul sezonului trecut și la începutul actualei stagiuni, dar a fost îndepărtat pentru venirea lui Cosmin Contra. Conform acelorași informații de pe gsp.ro, pe lista celor de la Dinamo se mai află Cornel Țălnar, Mircea Rednic, dar ar exista și varianta unui antrenor străin.

Romanian Liga I
Contra, despre viitorul lui la Dinamo: "Aștept un miracol" Suma uriașă pe care le-o cere spaniolilor
20/11/2020 LA 22:38
Romanian Liga I
"Facturile nu se plătesc cu promisiuni!" Paul Anton, mesaj dur pentru șefii spanioli ai lui Dinamo
20/11/2020 LA 21:59