Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gigi Mulțescu: ”E un coșmar, nu credeam că voi ajunge la apusul carierei să fac asta”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/07/2020 la 19:01 GMT+3

Gigi Mulțescu a susținut prima conferință de presă din postura de antrenor principal la Dinamo.

Mulțescu

Credit imagine: Eurosport

Iată cele mai importante declarații ale lui Mulțescu, potrivit Gazetei Sporturilor:
  • „Nu vreau să iau în seamă un scenariu negru, o retrogradare, dar e posibil orice. Luăm în calcul să nu se întâmple”
  • „Ne canalizăm toate energiile pentru a revitaliza echipa, iar jucătorii să fie performanți și să fie responsabili. Să gândească, atunci când sunt la balon, că acea minge poate să fie ultima din cariera lor! Această responsabilitate să aibă. Țin minte ce mi-a zis cândva un om bătrân: „Măi băiatule, în viața asta, cele mai mari nenorociri sunt boala și moartea, restul putem face!”
  • „Este unul dintre cele mai grele momente din cariera mea. Cam cum a fost în 1990, când echipa fusese golită de fotbaliști, toți plecând în străinătate. Mai rămăseseră 3-4 jucători, dar am construit. Se voia și desființarea echipei!”
  • „Mi s-a spus „SMURD” după ce-am preluat Petrolul pe penultimul loc în clasament, nu se înghesuia nimeni s-o facă, dar am avut curajul și-am salvat acea echipă”
  • „Simt că pot resuscita echipa. Mă gândesc și să schimb sistemul de joc. Dar trebuie să fie materializată această idee și cu soluții practice”
  • „Nu se poate cuantifica durerea de a vedea Dinamo în situația în care e. Au fost momente când nu înțelegeam ce se întâmplă, de aceea am acceptat această provocare”
  • „Nimeni n-a inventat tinerețea veșnică, problema este cum au trecut anii peste mine. Dacă anii au trecut și-au lăsat urme pozitive, atunci e bine. E un coșmar, nu credeam că voi ajunge la apusul carierei să vin să salvez Dinamo de la retrogradare”
  • „Lui Fabbrini i-a lipsit eficacitatea, lumea vrea goluri, assist-uri, mai ales că cochetează cu rolul de play-maker”
  • „Am venit în condiții grele, apoi sper să antrenez în condiții și mai bune din vară”
  • „Salvarea de la retrogradare e mai importantă decât eventualitatea de a juca în finala Cupei și a câștiga trofeul. Trebuie să trăiești mai întâi, apoi să performezi”
Gigi Mulțescu va primi de la fanii-acționari de la DDB o primă de 10.000 de euro dacă va salva Dinamo de la retrogradare.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo