"Dacă n-au înţeles că treaba este serioasă, ce le poţi spune jucătorilor? Este clar că undeva, cineva nu a respectat ceea ce trebuie. Păcat, situaţia era oricum gravă pentru noi.Regretul e cu atât mai mare cu cât băieţii chiar au fost foarte vioi la antrenament, foarte implicaţi. Au fost două zile foarte bune, dar vine o astfel de lovitură când nici nu te aştepti.
O să chemăm de la juniori, nu avem ce să facem. Am fost prevăzător şi am mai luat un portar, al treilea, pentru că m-am temut de vreo accidentare, plus câţiva jucători de câmp", a declarat Mulțescu la DigiSport.

Șase cazuri de coronavirus la Dinamo

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 14 ORE
Șase jucători - Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr - au fost infectați cu coronavirus.
Regulile protocolului medical, când sunt peste trei cazuri la o singură echipă, este vorba de un focar. Astfel, jucătorii depistați pozitiv au mers la spital pentru refacerea tetelor iar restul s-au autoizolat acasă. Ei vor sta cinci zile în izolare și se vor face din nou alte teste. Abia când acestea sunt negative se vor putea reîncepe antrenamentele.
Anterior, Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 cu caz confirmat de coronavirus. Magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 tot înaintea meciului Chindia Târgoviște.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10