„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine.
Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat.
Trăiesc o senzație de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu”, a declarat Mulțescu la TelekomSport.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM O ZI

Gigi Mulțescu, supărat pe jucătorii care n-au respectat regulile anti-COVID

”Sunt foarte dezamăgit de câțiva jucători. Am făcut niște schimbări, s-au mai așezat lucrurile, dar fără execuții ce să faci? Dar mă consider eu principalul vinovat. Meciul de la Cluj a contat foarte mult.
Sunt și acte de indisciplină care nu sunt în regulă pentru echipă. Azi am aflat, după meci. Sunt lucruri care nu sunt în regulă”, a continuat antrenorul dinamovist, făcând referire la petrecerea organizată de Ricardo Grigore cu ocazia zilei sale de naștere.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36