Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo! Dusan Uhrin va reveni în "Ștefan cel Mare"

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/04/2021 la 21:37 GMT+3

Gigi Mulțescu a anunțat că va pleca de la Dinamo după meciul pierdut în această seară în fața Astrei Giurgiu, scor 0-1, în turul semifinalelor Cupei României. În locul său, la clubul din "Ștefan cel Mare" va veni Dusan Uhrin Jr.

Dusan Uhrin Jr. va fi noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: Eurosport

Dinamo continuă să treacă prin ape extrem de tulburi. "Câinii" au pierdut și meciul tur cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei României, scor 0-1, iar Gigi Mulțescu și-a pierdut răbdarea.
Antrenorul de 69 de ani, revenit în "Ștefan cel Mare" pe 16 martie, în locul lui Jerry Gane, și-a anunțat demisia după partida de la Giurgiu.

Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo!

"SMURD-ul" a pierdut toate cele 4 meciuri pe banca lui Dinamo, în ultima lună, și a dezvăluit că se gândea să plece încă de la ultimul duel din sezonul regulat din Liga 1, cu Academica Clinceni.
"Nu știu pentru jocul de vineri. Nu mă mai întrebați pe mine, pentru că eu o să-mi pun demisia pe cale amiabilă. N-am anunțat jucătorii. Vă anunț pe dumneavoastră. De mâine nu o să mai fiu antrenor. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta și n-aveam dreptul să provoc valuri. Avea nevoie echipa de liniște și nu-mi puteam permite să fac valuri. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Mă opresc aici.
Îmi pare rău și îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult. Am făcut maximul din ce puteam. Din păcate, nici eu nu am fost foarte bine ajutat. De ce să nu vrea alt antrenor? Și în repriza a doua de la meciul cu Clinceni echipa a jucat la o singură poartă, a avut controlul, dar lipsește execuția.
Meciul de azi a fost foarte echilibrat. Lipsește ceva, lipsește scânteia, niște execuții de excepție ca să vină golul, punctele și să se decupleze de la neșansa din ultima perioadă.", a declarat Gigi Mulțescu, la finalul meciului din Cupa României.

Dusan Uhrin revine la Dinamo, în locul lui Gigi Mulțescu

Dinamo nu va sta mult timp fără antrenor, după anunțul lui Mulțescu. Potrivit Digisport, Dusan Uhrin va fi instalat pe banca formației din "Ștefan cel Mare" începând chiar de mâine, când va conduce antrenamentul "câinilor".
Tehnicianul ceh s-a înțeles cu suporterii-acționari din programul DDB și o va conduce pe Dinamo în meciurile din playout.
Uhrin a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada august 2019 - martie 2020, în 26 de meciuri.
Potrivit sursei citate, suporterii-acționari de la Dinamo au mai discutat în ultimele zile cu Florin Bratu și Liviu Ciobotariu, însă în cele din urmă s-au înțeles cu Uhrin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo